Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Dette er de 10 mest googlede designerne i år

gif

Motebransjen har hatt litt av et år – i år også. Såkalte «influencers» er større enn noensinne og vi stoler omtrent mer på Kylie Jenner en noen fra vennegjengen.

Samtidig som det virker som alle motehus har rullert på designerne, jobbes det hardt med å skape både nye kolleksjoner og å tiltrekke seg oppmerksomhet. Gucci kan vise til gode tall etter å ha satt Alessandro Michele i sjefsstolen og Diors første kvinnelige designer Maria Grazia Chiuri hyllet kvinner i høst.

Men hvem er den mest googlede designeren i 2016? Søketjenesten har svaret og her er topp 10:

10. Kanye West

Ifølge Olivier Rousteing er Kanye West Gud og nå er han visst bestevenn med Donald Trump i tillegg. Yeezy-designeren har fått selv nordmenn til å campe utenfor butikkene og sett bort ifra at Anna Wintour fikk seg en traumatisk opplevelse er Vogue-redaktøren fan.

screen-shot-2016-12-15-at-13-14-37

9. Ivanka Trump

Det er vel ingen tvil om at etternavnet Trump er blitt flittig brukt i nyere tid. Merket til den nyvalgte presidentens datter har fått masse kritikk og anklagelser, men Nordstrom huser fortsatt klærne til dama ikke alle designere ønsker å kle opp.

screen-shot-2016-12-15-at-13-12-58

8. Anita Dongre

Vakre kjoler er det den indiske designeren er mest kjent for. Navnet føk også opp da Kate Middleton hadde på seg en kjole designet av Dongre under et India-besøk.

Anita Dongre

7. Sonia Rykiel

Den franske designeren gikk dessverre bort i høst, men hun har etterlatt seg mang et spor med blant andre sine strikkekolleksjoner.

Sonia Rykiel

Les også: Norsk intern mimrer om livet på innsiden av Sonia Rykiels motehus

6. Beyoncé

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Beyoncé Giselle Knowles er ikke bare en motedronning på scenen eller i musikkvideoene, men superstjernen har også merket «Ivy Park».

Beyoncé

5. Kylie + Kendall

De lever sine liv på hver sin kant, der Kylie gjør braksukess med sitt sminkemerke og Kendall lever livet som modell. Søstrene har på samme tid deres eget merke som i år har sluppet kolleksjoner.

Kendall & Kylie

4. Zendaya

Den stilsikre 20-åringen er mer enn bare en Disney-stjerne. I vinter kom hun nemlig med sitt eget klesmerke med plagg som strakk seg helt fra str 0-22, men alt holdt seg under 160 dollar (omtrent 1400 NOK).

Zendaya

3. Angela Simmons

Datter av Joseph Simmons, kanskje bedre kjent som (Rev) Run fra blant andre Run–D.M.C., har med søsteren Vanessa skomeret «Pastry Footwear».

Angela Simmons

2. Mary-Kate & Ashley

Med merkene «Elizabeth and James» og «The Row» å styre har tvillingparet som hater nettshopping mer en nok å bedrive tiden med.

Mary-Kate & Ashley

1. Rachel Roy

Hvem i alle dager er dette, spør du kanskje? Vel – etter Beyoncés album «Lemonade» svirret ryktene om utroskap av Jay Z løst og alle ville vite hvem denne «Becky with the good hair» var. Roy fikk dermed masse gratis PR, da folk skulle ha det til at hun var denne Becky.

(INSTAGRAM)

(Alle bilder: Via Instagram)

 

Se video: Slik lages sneakeren hos luksusmerket 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer