Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Vil designerne kle opp Melania Trump eller ikke?

Filmaktuelle Tom Ford ønsker ikke å se Trump i sitt design (INSTAGRAM)

Filmaktuelle Tom Ford ønsker ikke å se Trump i sitt design (INSTAGRAM)Det er nærmest umulig å scrolle seg innom internettmaskinen uten å lese minst én overskrift om amerikas nyvalgte president. Om du hittil i dag ikke har kommet over en er vi her for deg nå.

Donald prøver å jobbe med politikk, men har også hatt stor innvirkning på motebransjen – enten modeller i hans modellbyrå saksøker ham eller det lages anti-merch i form av T-skjorter og capser. Og der POTUS går følger FLOTUS med.

(TWITTER)

Theallets brev til Twitter (trykk på bildet for å få det større)Les også: Makeup-artist avslører hemmeligheten bak Trumps brunfarge 

Melania Trumps kommende rolle som fruen i det hvite hus har mange øyne på seg, da skoene Michelle Obama legger igjen ved inngangsdøra blir store å fylle. Michelle henger dog neppe igjen resten av garderoben og Melania blir dermed nødt til å få tak i noen flere plagg i fremtiden, noe ikke alle designere er gira på å hjelpe til med.

Den amerikanske designeren Sophie Theallet, en av Michelle Obamas favoritter, la for noen uker tilbake ut et brev via Twitter der hun fortalte at hun ikke ønsket å se Melania i sitt design og oppfordret andre designere til å ta samme standpunkt. I ettertid har det bare dukket opp flere og flere som ytrer sine meninger og mens Tom Ford nylig fortalte The View at han allerede for mange år siden takket nei, sier Tommy Hilfiger til WWD at han gladelig kler opp både Ivanka og Melania fordi de er så pene.

– Jeg synes ikke folk burde blande inn politikk. Alle var også glade for å kle opp Michelle. Jeg synes de ser bra ut i klærne. Du blir ikke særlig mye penere enn Ivanka og Melania, mener Hilfiger.

Andre designere som er for er blant andre Diane Von Furstenberg, Thom Browne og Carolina Herrera, mens Vera Wang sitter litt på gjerdet. Phillip Lim, Kenzos Humberto Leon, Marc Jacobs og Derek Lam er derimot på samme side med Tom Ford.

Tommy Hilfiger er for å se fine folk i sine klær (INSTAGRAM)

Tommy Hilfiger er for å se fine folk i sine klær (INSTAGRAM)Les også:  Mente Gigi ikke var tynn nok – Se modellens svar 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer