Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Snikktitt på systua til Beyoncé

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)De som ikke er så interessert i mote glemmer fort at bransjen inneholder flere typer jobber enn bare det å bli en eksentrisk og fargerik kreatør. Selv de som bare trør rundt i en allværsjakke fordi de ikke ønsker å bli relatert med noe jåleri, har på seg et plagg med opptil flere års forskning bak hver minste borrelås.

Når du heter Beyoncé kan du egentlig ha på deg hva som helst på scenen, men den mektige artisten går heldigvis andre veier. Allerede i musikkvideoene til det seneste albumet kunne moteentusiaster juble og prislappen for «Lemonade» var av den typen en helst ville gjemt fortest mulig.

Les også: Rihanna tok med seg prints fra garderoben i Telenor Arena

Screen Shot 2016-07-18 at 22.16.59For «Formation»-turnéen har 34-åringen sammen med stylist Marni Senofonte heller ikke spart på kruttet, noe som gjør sceneshowene meget spektakulære.

Men dette kommer ikke av seg selv og idag delte RnB-dronningen en bakomfilm som gir oss et innblikk på hvor mye som ligger bak. Ikke bare skal det se bra ut, det må også være mulig å danse i det! Syerskene lager blant annet hull under ermene så en klarer å bevege seg, en annen farger nettingstrømpebukser tilpasset forskjellige hudtoner og en skomaker gjør høyhælte sko ekstra solide.

Ta en titt på livet bak sceneteppet:Les også: Se kampanjevideoen skutt av Beckham jr.

Les også
Balenciaga slipper eksklusivt interiør til jul

Siste saker

Mest lest nå
Les mer