Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

De har ligget ute i fire dager i Oslo for å skaffe de nyeste Yeezy-skoene

Kanye Wests samarbeid med Adidas har vært svært mye omtalt, og sneakersene Yeezy Boost var desidert en av fjorårets mest populære kicks – selv om Pharrell var den som bragte inn mest spenn til det tyske merket, med sine fargerrike Superstars. Både mid-topen 750 og low-topen 350 har vært hypa, og skoen ble kåret til årets sko av Footwear News.

Den første versjonen av 750 droppa i juni 2015, og i morgen, 11. juni, er det tid for en ny versjon av skoen å treffe spesielt utvalgte salgshyller verden over, denne gangen i lys grå suede.

I Oslo er det bare Yme som har fått kloa i skoene, 15 par for å være eksakt og prisen vil ligge på rundt 3500 kroner. På tirsdag la de ut en post på Instagram der de sa at de vil kjøre en «First come, first serve» ordning. Innen en halvtime hadde de først kjøpelystne lagt seg til utenfor butikken, klare til å holde av plassen sin i køen, dag og natt, fram til de slipper i morgen, lørdag.

Vi har snakket med førstemann i køen. Nylig oppdatert102

– Vi kom hit kl. 11 på tirsdag.  Jeg har hele kolleksjonen fra før, og jeg trenger dette paret for at Yeezy-kolleksjonen min blir komplett. Jeg er stor Kanye West-fan og jeg liker skoene, forteller Illyass Bystrøm til Melk & Honning.

På tross av at resell-prisen kan ligge på rundt 20 000 kroner på eBay, har han ikke noen planer om å selge skoene videre.

– I sneakersgamet er det stor status å ha disse skoene, så jeg skal beholde dem, forteller 25-åringen.

Les også
M&H toppliste: 11 favoritter fra sommersalget

Men ikke alle er like sikre på at det er de selv som skal traske rundt i Kanye-sneakersene. 16-årige Even Ekeheien ligger som nummer 4 i køen, har ingen Yeezys fra før, og er i tvil om han vil beholde dem.

– Skoene er sjeldne, det er derfor jeg er her. Jeg har spart meg opp penger til dette, men har ikke bestemt meg for om jeg vil selge dem videre. Det kan hende, forteller han.

Nylig oppdatert101Til venstre: Even Ekeheien. Til høyre: Illyass Bystrøm.

Les også: Kanye ga bort gratis Yeezys

Siste saker

Mest lest nå
Les mer