Se Kylie Jenner uten sminke i koronakarantene

Foto: Instagram/@kyliecosmetics

Se Kylie Jenner uten sminke i joggedress med en pose potetgull i hånden

Makeup-mogulen og dollar-milliardæren er (nesten) som oss.

Sjelden har man kjent like mye på det at «kjendisene er som oss» enn nå under pandemien. De kjeder seg hjemme, gjør challenges på TikTok eller kokkelerer for å få tiden til å gå og poster sminkefrie selfies på Instagram.

Kardashian-Jenner-familien holder seg også inne (i sine gigantiske hus). Men mens de fleste av oss trekker i gamle joggedresser er familien on brand og velger ettersittende varianter selv i heimen.Kylie Jenner har valgt catsuits som sitt hjemmeantrekk.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Men til tross for at dette i seg selv kunne vært oppsiktsvekkende nok, er det ikke det som får oppmerksomhet nå.

Nye bilder viser nemlig verdens yngste selvskapte dollar-milliardær sminkeløs og uten extensions, iført en joggedress fra Amiri til 15.000 kroner – med en chipspose i hånden.

Les også: Slik skal Kylie Jenner tjene penger på datteren Stormi (1)

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av 730.no (@730no)

Det ser altså ut til at 23-åringen – i likhet med de fleste av oss – forsøker å la både hud og hår få en liten pause nå. Hun har i det siste postet flere bilder der hun ikke har sine lange extensions i håret.

I hjemmekarantene

Kylie Jenner uttalte forøvrig i mars at svangerskapet forberedte henne på koronakarantene. Da hun gikk gravid med Stormi forlot hun knapt huset, ettersom hun ønsket å skjule det for omverdenen.

– Det var mitt valg, så jeg nektet å kjede meg. Jeg så filmer, leste bøker, hadde spa-dager, tok lange bad, tok vare på huden og håret og la puslespill. Puslespill er så undervurdert, sa hun da.

Makeup-mogulen fikk nylig også skryt da hun valgte å donere 1 million dollar, tilsvarende 10 millioner norske kroner, til innkjøp av masker og beskyttelsesutstyr for helsepersonell.

Les også: Supermodellene har fått en «nerdete» hobby

Artikkelen fortsetter under annonsen