Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kylie Jenner med gigantdonasjon i kampen mot koronaviruset
Kylie Jenner donerer millioner. Foto: Rich Fury/Getty Images

Kylie Jenner hylles for korona-hjelp

Donerer gigantsum.

Listen over merker, motehus og motekjendiser som bidrar med penger, utstyr og arbeidskraft i kampen mot koronaviruset blir stadig lenger.

Nå donerer også Kylie Jenner penger, nærmere bestemt hele 1 millioner dollar, i overkant av 10 millioner norske kroner, til innkjøp av masker og beskyttelsesutstyr for helsepersonell.

Det opplyser legen som tok i mot datteren Stormi (2), ifølge Entertainment Tonight.

Legen, som samler inn penger for å skaffe helsearbeidere i Los Angeles beskyttelsesutstyr, annonserte nyheten på sin egen Instagram-profil der hun skriver:

«Jeg har ikke ord, øynene mine fylles opp av gledestårer og hjertet mitt er overveldet av takknemlighet. Jeg bad universet om å samle beskyttelsesmasker til våre modige helsearbeidere, og i dag ble drømmen virkelighet».

«En av mine pasienter, en vakker levende engel, donerte nettopp 1 millioner dollar for å hjelpe oss å kjøpe hundretusenvis av masker og annet beskyttelsesutstyr», fortsetter hun.

Legen kaller 22-åringen «min helt», og skriver at hennes generøse donasjon vil redde liv.

«Verden er et bedre sted med deg i den», avslutter hun.

Foto: Instagram/@drthaisaliabadi

Makeup-mogulen svarer i kommentarfeltet: «Jeg elsker deg, og takk til deg for all kjærligheten og omtanken du har i alt du gjør. Du er en engel på jorden».

Donasjonen kommer til tross for at Kylies Kylie Cosmetics – og Kim Kardashians KKW Beauty – har måttet stoppe all produksjon ved sine logistikksentre som en følge av koronakrisen.

Kylie Jenner er for tiden i selvpålagt hjemmekarantene, noe hun mener svangerskapet hennes forberedte henne på.

Kylie Jenner og Kim Kardashian
Kim Kardashian og Kylie Jenner må begge stanse produksjonen av sine milliard-businesser. Foto: Kevin Mazur/VF20/WireImage

Les også: Emily Ratajkowski åpner opp om depresjon fra hjemmekarantene

Siste saker

Mest lest nå
Les mer