Kylie Jenner mener svangerskapet forberedte henne på koronakarantene

Kylie har vært hjemme før. Foto: Toni Anne Barson/WireImage

Kylie Jenners svangerskap forberedte henne på koronakarantene

– Jeg forlot ikke huset på mange måneder.

Slik som mange andre er også Kylie Jenner i hjemmekarantene. På åttende dagen tok 22-åringen til Instagram story der hun oppfordrer sine 166 millioner følgere til å holde seg hjemme.

Makeup-mogulen og ettbarnsmoren sammenlikner hjemmekarantene med da hun gikk gravid med datteren Stormi (2) – noe hun i månedsvis skjulte for omverdenen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Svangerskapet mitt forberedte meg på dette – jeg gikk ikke ut av huset på mange måneder, forteller hun i videoen.

– Det var mitt valg, så jeg nektet å kjede meg. Jeg så filmer, leste bøker, hadde spa-dager, tok lange bad, tok vare på huden og håret og la puslespill. Puslespill er så undervurdert, fortsetter hun.

Kylie Jenner i 2018 med Stormi Webster i magen (Instagram/kyliejenner)

Kylie kan avsløre at hun har lagt mye puslespill i hjemmekarantene. I tillegg til å se tv-serien Westworld, lage mat, lese bøker og tilbringe mer tid med Stormi.

– Det er morsomt å være hjemme – man kan ha det gøy hjemme! Hva har dere gjort, spør hun fansen, og oppfordrer de til å dele.

– Sammen skal vi komme oss igjennom dette, avslutter mogulen.

Se video med Kylie Jenners koronaprat fra Instagram Stories:

(PS: Ky har sykt behagelig stemme?)

Holdt graviditeten skjult

Det var ikke før etter at hun hadde født datteren i februar 2018 at Kylie Jenner avslørte hvorfor hun hadde holdt svangerskapet skjult.

«Jeg visste med meg selv at jeg trengte å forberede meg på denne livslange rollen på den mest positive, stressfrie og sunneste måten jeg visste», skrev hun til fansen på sin Instagram.

«Jeg visste at babyen min ville føle stresset og alle følelsene, så jeg valgte å gjøre det på denne måten for det lille livet og for vår felles lykke».

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også:

Kylie Jenner og Travis Scott sammen igjen?

Se Harry Styles-bildet som får internett til å knele