Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
kylie jenner foto getty images

Nå er hun verdens yngste selvskapte dollar-milliardær

Bare 21 år gammel.

I fjor hadde Forbes Kylie Jenner på forsiden i anledning hennes suksess med sminkemerket Kylie Cosmetics. Da var hun på god vei til å bli verdens yngste selvskapte dollar-milliardær.

Først nå er det offisielt; Jenner er verdens yngste dollar-milliardær. Det skriver Forbes tirsdag.

Slo Facebook-grunnleggeren

Med det har 21-åringen slått Facebook-sjef Mark Zuckerbergs tidligere rekord. Han ble dollarmilliardær i en alder av 23 år.

– Jeg forventet ingenting, og kunne ikke forutse dette. Anerkjennelsen føles godt. Det er som et klapp på skulderen, sier Kylie Jenner til Forbes.

Kylie Jenner, som er den yngste i Kardashian/Jenner-familien, grunnla kosmetikkmerket Kylie Cosmetics i 2015.

Forbes skriver at det var en distribusjonsavtale hun inngikk i 2018 som sørget for at omsetningen skjøt i været. Bare seks uker etter at hun inngikk avtalen med Ulta solgte Jenner sminkeprodukter for nærmere en halv million kroner.

Men er hun egentlig selvskapt?

Da Forbes-artikkelen om Jenner ble publisert i fjor lot ikke reaksjonene vente på seg, og flere raste mot selfmade-stempelet. For hvor selvskapt er egentlig Kylie Jenner? Hun er født inn i en velstående familie og ble i ung alder kjent gjennom reality-serien «Keeping up with the Kardashians». Det har hun sammen med resten av familien med det som kanskje er verdens mest kjente etternavn tjent svært gode penger på.

Nå svirrer ryktene om ikke Jenner har planer om å utvide suksessen med Kylie Cosmetics ved å lansere eget hudpleiemerke.

Hovedbilde: Getty Images

Les også: Dette er motemerkene Forbes har troen på i 2019

Siste saker

Mest lest nå
Les mer