Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Stormi kan bli bra business for Kylie (Instagram/kyliejenner)

Slik skal Kylie Jenner tjene penger på datteren Stormi (1)

Utvider sitt milliard-imperium.

Kylie Jenner har gjort supersuksess med kosmetikkmerket Kylie Cosmetics. Det har sikret henne tittelen verdens yngste selvskapte dollar-milliardær – selv om selvskapt-stempelet riktignok er omdiskutert.

Nå ser det ut til at den nysingle småbarnsmoren utvider sitt imperium med enda et kosmetikkmerke.

Ifølge The Blast skal hun ha varemerkeregistrert «Stormi» som er navnet på hennes ett år gamle datter, Stormi Webster, som hun har sammen med eksen Travis Scott.

Det er foreløpig ingen flere detaljer rundt hva den nye kosmetikklinjen vil inneholde eller når den lanseres, men i en YouTube-video avslører Kylie at datteren nylig har fattet interesse for nettopp makeup.

– Stormi er faktisk veldig opptatt av makeup om dagen. Det er helt utrolig. Når jeg tar på meg leppestift, peker hun på meg og sier «lip lip lip», sier Kylie i videoen.

– Jeg har ikke engang tenkt på når jeg skal la Stormi få bruke makeup. Jeg vet ikke. Jeg får bare se. Kanskje hun ikke vil bruke makeup. Men helt ærlig, sånn det ser ut nå er denne jente besatt med makeup. Hun trygler meg.

Nylig satt Kanye West en stopper for kona Kim Kardashians sminking av datteren North West (6).


Les også: Hvor problematisk er det at skjønnhetsbransjen sikter seg inn mot barn?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer