Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bella Hadid er blant motekjendisene som disker opp i hjemmekarantene

Fra catwalken til kjøkkenet: Motekjendisenes karantenemat trender

Bananmuffins à la Gigi Hadid, Bellas sjokoladekjeks eller pizza laget av Jacquemus-designeren?

Koronakrisen har satt motebransjen på hold enn så lenge, og de aller fleste holder seg hjemme en stund til.

Det gjelder også motefiffen. De holder selvfølgelig sine millioner av følgere oppdatert på karantenelivet med tips til hva man kan finne på hjemme for ikke å gå på veggen.

Et eksempel på dette er selvfølgelig matlaging.

Modellsøstrene Gigi og Bella Hadid er for tiden i selvpålagt karantene på familiegården i Pennsylvania. Her kokkelerer de og baker for å få tiden til å gå.

Mens Gigi (24) disker opp med frokost-tacos (på bestilling fra lillesøsteren), pasta med pesto, bananmuffins og sin egen vri på den amerikanske klassikeren mac and cheese, sverger Bella (23) til glutenfrie sjokoladekjeks med «altfor mange sjokoladebiter». Alt deles på deres respektive Instagram Stories med tilhørende oppskrifter.

Foto: Instagram/@gigihadid

Bella, som forøvrig nylig poserte i bar overkropp med en burrito for å minne følgerne sine om å holde seg hjemme, har også disket opp med diverse varianter av marinert kylling og snacks laget av marshmallows, smør og frokostblanding.

Foto: Instagram/@bellahadid

Motedesigner Victoria Beckham holder det enkelt, og serverer en sjokoladefondue med bananer og epler til sin familie. Hele prosessen dokumenterte hun på sin Instagram Stories.

Det samme gjorde hun da hun og ektemannen David Beckham bakte det som skal være deres aller første kake sammen – en sitronkake etter en oppskrift fra kjendiskokk Gordon Ramsay, som er en venn av familien.

Karantenemat lages også i franske Vogues Vogue Kitchen der motemagasinet ber kjente motepersonligheter og gourmeter diske opp med godsaker.

Der kan du lære å lage pizza med designer Simon Porte Jacquemus eller avocado-toast med den franske kokken Cyril Lignac.

Les også: Få flere karantenetips fra motekjendisene

Siste saker

Mest lest nå
Les mer