Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kylie Cosmetics og Kylie Skin lanseres i Norge
Kylie Jenner lanserer merkene sine i Norge. Foto: Instagram/@kyliecosmetics

Nå kommer Kylie Skin og Kylie Cosmetics til Norge

Kylie Jenner følger i fotsporene til Rihanna.

Da Kylie Jenner i en alder av 18 år lanserte sitt første leppestiftsett tilbake i 2015, ble det utsolgt på få minutter. En milliardbusiness var uten tvil født.

I 2018 var Jenner god for 900 millioner dollar, og hun var i tillegg verdt nesten tre ganger så mye som storesøster Kim Kardashian.

Merket hennes Kylie Cosmetics ble i 2018 omtalt som «et av de hotteste makeup-selskapene noensinne», av Forbes.

Samtidig viste det seg at Jenner var i ferd med å bli verdens yngste selvskapte dollar-milliardær. Noe som møtte motstand i flere medier.

Samme året begynte ryktene å svirre om at den yngste i Kardashian/Jenner-søskenflokken skulle lansere sitt eget hudpleiemerke også. På nyåret i 2019 kom nyheten om at dette stemte.

Kylie Jenner lanserer merkene sine i Norge
Kylie Jenner med det ikoniske matte leppestiftsettet. Foto: Instagram/@kyliecosmetics

Det tok imidlertid ikke mange månedene før det nye merket hennes Kylie Skin opplevde heftig kritikk.

Kylie Cosmetics har i dag 25 millioner følgere på Instagram, og produktene er både veganske, uten parabener, sulfater eller gluten og er heller ikke testet på dyr.

Nå lanserer Kylie Jenner merkene sine i Norge.

Kylie Skin vil være tilgjengelig i alle Kicks-butikker i hele Norge. Fra nord til sør, øst til vest.

Kylie Cosmetics vil derimot være hakket mer eksklusivt, og lanseres kun i tre utvalgte flaggskipsbutikker; Kicks Trondheim Torg, Oslo City og Glassmagasinet i Oslo.

Det er likevel kun et utvalg av produkter fra Kylie Skin og Kylie Cosmetics som vil være tilgjengelige for beautyinteresserte nordmenn.

Deriblant det nå ikoniske leppestiftkittet, i tillegg til produkter som highlighter, fuktighetskrem og øyekrem. Begge linjene vil være mulig å få tak i på Kicks.no.

Jenner følger med dette i fotsporene til Rihanna, som lanserte både Fenty Beauty og Fenty Skin på det norske markedet tidligere i år.

Les også: Lanserer Kris Jenner sitt eget skjønnhetsmerke?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer