Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
kylie jenner cosmetics

Kylie Jenner lanserer sitt eget hudpleiemerke

Utvider milliardbusinessen.

Allerede i oktober i fjor begynte ryktene om at Kylie Jenner har planer om å lansere sitt eget hudpleiemerke å svirre.

Mandag kunne The Fashion Law melde at ryktene mest sannsynlig stemmer. Jenner skal visstnok utvide milliardbusinessen med sitt eget hudpleiemerke så fort hun har fått orden på rettighetene knyttet til det nye «Kylie Skin».

Jenners selskap Kylie Cosmetics har gjort at hun i en alder av 21 år er på god vei til å bli verdens yngste selskapte dollar-milliardær. Ordet selvskapt fikk imidlertid mange til å steile. Den amerikanske professoren og forfatteren Roxane Gay var kjapt ute på Twitter med å påpeke hvor lite riktig det faktisk er å kalle Jenner for selvskapt ettersom hun er oppvokst med privilegier ikke alle forunt som både rikdom og berømmelse.

I ettertid har mange vist til blant andre den britiske makeup-artisten Pat McGrath som et eksempel på en ekte selvskapt dollar-milliardær. 53-åringen har i flere tiår vært en av de mest innflytelsesrike makeup-artistene i bransjen og har i dag sminkemerket Pat McGrath Labs som har vist seg å være mer verdifullt enn Kylie Jenners Kylie Cosmetics.

Selvskapt eller ei, nå ser det ut til at skjønnhetseventyret til Jenner fortsetter. The Fashion Law skriver at den unge reality-stjernen og businesskvinnen allerede er i full gang med sitt nye hudpleiemerke.

Men det er ikke uten skjær i sjøen. For selv om Kardashian/Jenner-familien allerede har kontroll over en håndfull registrerte varemerker, fikk Kylie Jenner nylig avslag på søknaden om patent på ordet «skin» av det amerikanske patentstyret. Det stopper mest sannsynlig ikke Jenner, og det skal bare være et spørsmål om tid før Kylie Skin vil være tilgjengelig i butikkhyllene – eller i det minste på nett for oss i Norge da.

Les også
Har du hørt om lip blushing?

Hovedbilde: Kylie Cosmetics.

Les også: Kylie Jenner og Travis Scott kopierer ikoniske bilder

Siste saker

Mest lest nå
Les mer