Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Følger Kris Jenner i døtrenes fotspor?
(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Business of Fashion)

Lanserer Kris Jenner eget skjønnhetsmerke?

Kris Jenner følger i døtrenes fotspor.

Kardashian-Jenner-familien har lenge gjort mer enn å bare rulle over tv-skjermen i reality-programmet Keeping Up with the Kardashians. Den berømte familien har bygget det ene selskapet etter det andre, med den støttende «momageren» på sidelinjen.

Nå ser det derimot ut til at Jenner har funnet seg en ny jobb, kort tid etter nyheten om at det er slutt for Keeping Up with the Kardashians.

Hun har angivelig søkt om patent på varemerket Kris Jenner Skin og Kris Jenner Skin Care ifølge E! News.

Gjør hun som datteren Kylie Jenner med nytt skjønnhetsmerke? (Foto: Instagram @krisjenner)

Hun blir på langt nær det første familiemedlemmet med sitt eget skjønnhetsmerke. Datteren Kylie Jenner er dollar-milliardær takket være sminkemerket Kylie Cosmetics og hudpleiemerket Kylie Skin. Også Kim Kardashian har skjønnhetsmerket KKW Beauty og KKW Fragrance.

Hudpleiemerket til 65-åringen skal visstnok inkludere blant annet kosmetikk, hudpleie, neglpleieprodukter, falske øyevipper, hårpleieprodukter og duft.

Hun er likevel ikke helt ny i gamet. Hun har angivelig i stor grad hjulpet datteren med Kylie Cosmetics-imperiet, skriver Fashionista. Hun har også lansert en parfyme i samarbeid med KKW Fragrance og en leppestift og et øyenskyggepalett i anledning morsdagen med Kylie Cosmetics.

Jenner har enda ikke kommentert ryktene.

Les også: Nå har Kendall Jenner fått ny jobb – og det er ikke populært

Les også
11 danske moteprofiler du bør følge på Instagram

Siste saker

Mest lest nå
Les mer