Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Skal Hailey Bieber lansere sitt eget hudpleiemerke?
(Bilde via Instagram @haileybieber)

Lanserer Hailey Bieber eget skjønnhetsmerke? Ser slik ut

Gjør som Kylie Jenner og Rihanna.

Det er ikke et nytt fenomen at kjendiser lanserer egne skjønnhetsmerker. Kylie Jenner er blitt dollar-milliardær grunnet sitt Kylie Cosmetics. Det er også Kim Kardashian. Rihanna kan også le hele veien til banken, og både Halsey, Jennifer Lopez og Selena Gomez, Lady Gaga, Victoria Beckham og Miranda Kerr har alle kastet seg på trenden med egne skjønnhetslinjer.

Nå ser det ut til at også Hailey Bieber lanserer sitt eget skjønnhetsmerke.

Bilde via Instagram @haileybieber

Ifølge TMZ har modellen nemlig nylig søkt om patent på varemerket Rhode. Merket skal visstnok inkludere blant annet velværeprodukter, bade- og dusjprodukter, hudpleie, kosmetikk, duft og hårpleie.

24-åringen har valgt å bruke mellomnavnet sitt på det kommende varemerket. Kanskje har hun latt seg inspirere av ektemannen Justin Bieber? Han har gjort det samme med klesmerket House of Drew.

Bilde via Instagram @haileybieber

Hun har tidligere snakket med ELLE UK om hudproblemer i voksen alder.

– Da jeg begynte på prevensjon for første gang for noen år siden, forandret huden min seg fullstendig. Jeg hadde aldri hatt noen form for kviser før, mens jeg nå får hormonelle utbrudd, sier hun til magasinet.

– Etter at Justin gikk på Accutane for kviser hjalp jeg ham med å reparere huden. Merkelig at da han var tenåring, når du skulle tro han ville få kviser, var huden hans perfekt, og plutselig fikk han det som voksen. Det er noe han aldri hadde opplevd før. Jeg undersøkte mye om hudpleie for kviseutsatt hud for oss begge.

Det er enda ikke kjent når hudpleiemerket hennes vil lanseres, men det er allerede opprettet en Instagram-konto som muligens hører til det kommende merket under @rhode.

Det er ikke første gang modellen har flørtet med skjønnhetsbransjen. Tidligere skal hun ha søkt om rettighetene til både «Bieber Beauty«, «Rhode Beauty», «HB Beauty by Hailey Bieber», «HRBeauty», «Dew Beauty» og «Dewy Beauty».

Les også: Slik blir du kvitt «maskne»

Siste saker

Mest lest nå
Les mer