Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Dette vet vi om Selena Gomez nye sminkemerke Rare Beauty. Foto: Axelle/Bauer-Griffin / Getty
Foto: Axelle Bauer-Griffin/ Getty

Dette vet vi om Selena Gomez’ sminkemerke

Gjør som Kylie Jenner.

Makeup er blitt big business, og så godt som alle motehus og superstjerner med respekt for seg selv lanserer nå egne makeup-linjer.

I høst avslørte popyndling Selena Gomez (27) at hun nå også kaster seg på trenden.

Dette vet vi om Selena Gomez’ Rare Beauty:

Nylig lettet popyndlingen på sløret i forhold til hva fansen kan forvente seg av merket. Dette ble selvsagt gjort via hennes egen Instagram-konto med 167 millioner følgere.

«Vi går globalt neste år», skriver hun. Samtidig som hun hinter om at deler av kolleksjonen vil være ulike samarbeid.

«Jeg vil at dere skal hjelpe til med merket – fordi jeg vil at det skal være ekte. Ekte historier, ekte mennesker», skriver hun.

Les også: Har influencerne skylden for at Kat Von D forlater eget sminkemerke?

I ett av flere innlegg som nå er lagt ut på den nyopprettede Instagram-kontoen til Rare Beauty, som allerede har 1,1 millioner følgere, skriver Gomez også litt om hva skjønnhet betyr for henne.

«Vår misjon er å forme samtalen rundt skjønnhet, selvaksept og mental helse. Vi vil hjelpe folk til å få større tilgang til den støtten og hjelpen de trenger. Og hjelpe mennesker til å føle seg mere autentisk knyttet til hverandre og mindre alene i verd»

Les også
12 fine sko til 17. mai

«Vi defineres ikke av et bilde, en like eller en kommentar».

Akkurat hvilke produkter merker vil omfattende er fortsatt ikke kjent, men den skal etter sigende inneholde både leppestifter, øyensminke, blush og highlightere.

Med seg på laget har Rare-gründeren et stjernelag av markedsførere, bransjeveteraner og utsalgssteder.

Merket skal selges eksklusivt på Sephora USA, Mexico og Canada – Sephora inne på J.C. Penney-butikker i Nord-Amerika og på merkets egen nettside. Den første lanseringen skjer allerede i sommer.

Dette forteller Scott Friedman, nyansatt konsernsjef til WWD. Friedman har lang fartstid i bransjen blant annet som tidligere CEO for sminkemerket NYX.

– Vi har ansatt talenter som bringer med seg tiår med skjønnhetsbransje-erfaring fra ledene, prestisjetunge og profesjonelle sminkemerker for å gjennomføre Selena sin visjon, sier Fridman til motenettsiden.

Andre nøkkelspillere i 27-åringens team er Katie Welch med bakgrunn som markedssjef for kultmerket Hourglass og The Honest Co.

Les også: Dette er trenden som vil prege beautybransjen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer