victoria beckham

Victoria Beckham lanserer eget skjønnhetsmerke

– Produktene er de jeg selv trenger i livet mitt.

Onsdag postet Victoria Beckham en video på sin Instagram-konto der hun avslører nyheten om at hun nå lanserer sin egen skjønnhetslinje.

«Jeg er så glad for å avsløre at jeg skal lansere Victoria Beckham Beauty».

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det sier Beckham i videoen mens hun filmer seg selv og et speil hvor det med leppestift er skrevet «#VBBeauty».

Harpers Bazaar skriver at skjønnhetsmerket blir tilgjengelig til høsten, og vil bestå av sminke, duft, hudpleie- og velværeprodukter signert Beckham.

«Jeg ønsker å ta vare på kvinner fra innsiden og ut ved å tilby dem must have-produktene innen skjønnhet, duft og velvære. Produktene er de jeg selv trenger i livet mitt», heter det i en pressemelding.

Beckhams skjønnhetslinje vil imidlertid ikke bli solgt hos parfymerier eller via kosmetikkjeder, men på hennes egen nettside og via sosiale medier. Det for å knytte merkevaren tettere til kunden, skal vi tro den britiske motedesigneren.

«Jeg pleide å gå rett til kunden med kleskolleksjonene mine før jeg fikk min egen butikk, så dette er ikke noe nytt for meg. På lik linje som jeg liker å bruke mye tid ved prøverommet for å lære hva kundene ønsker å ha på seg, vil jeg nå spørre kvinner om produktene de ønsker seg. Det er viktig for meg å vite hva de vil ha», sier Beckham.

Det er ikke første gang Victoria Beckham lefler med skjønnhet. I 2016 hadde hun et eget samarbeid med skjønnhetsgigant Estée Lauder hvor hun fikk lansere sin helt egen sminkekolleksjon med produkter inspirert av noen av hennes favorittbyer.

Hovedbilde: Getty Images

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Dette er de største hudpleietrendene i 2019