Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
TikTok-hacket som får leiligheten din til å lukte ekstremt digg
Foto: Instagram @apartmenttherapy

TikTok-hacket som får leiligheten din til å lukte ekstremt digg

Omhandler killer-komboen kaffe og vanilje.

TikTok har fremdeles bare halvparten så mange brukere som Instagram, men har blitt appen alle snakker om. Nye hacks og trender, noen av dem skandaløse, får stadig bein å gå på der inne. Bare de siste månedene har folk blitt fanatisk opptatt av en spesiell type billigmaskara, ovnsbakt pastarett og tilsynelatende leppeforstørrende kanelolje. Alt sammen har startet på TikTok.

Nå har en ny hack fått en del oppmerksomhet i videosnuttappen.

En TikTok-influencer har nemlig delt et tips til hvordan man får hjemmet sitt til å lukte ekstremt digg.

Det omhandler glass, kaffebønner og duftlys med vanilje.

Les også: Nå finnes Kim Kardashians orgasme i duftlys

@apieceofmyglamhome

Diy Odor Hack! ##Lifestyle ##asmr ##decor ##homehacks ##homedecor ##foryoupag ##decoratewithme ##howto ##smellgood ##coffee ##home ##Coming2America

♬ positions – Ariana Grande

Ifølge Popsugar som omtaler saken får det hjemmet ditt til å lukte som en kopp kaffe med vanilje hele dagen. Ikke så dumt, akkurat? Livsstilsnettstedet mener det trolig er slik det luktet på Central Perk, den kjente (fiktive) kaféen fra Friends.

Alt du trenger å gjøre er å plassere en håndfull kaffebønner i bunnen av et glass med et par duftlys med vanilje på toppen. Varmen fra lysene vil varme opp bønnene, og det er altså slik man får den gode aromaen.

Er man noe mer minimalistisk i stilen enn TikTok-influenceren som kommer med hacket, velger man mer moderne og stilrene glass.

Dette kan muligns være en god erstatning for de som eventuelt ikke fikk tak i de voldsomt hypede croissant-lysene som ble lansert i mars?

Man får i alle fall liknende kaféfølelse. Det var det britiske selskapet Overose som slapp et duftlys som visstnok lukter «varme, parisiske croissanter». Ikke overraskende var det mange som ville få fatt i det; bare 15 minutter etter lansering ble det utsolgt.

Les også: Gwyneth Paltrows Goop saksøkes etter at «vaginalys» eksploderte – igjen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer