Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kim Kardashian og de andre motekjendisene sverger til Matthew Williams Givenchy
Kim Kardashian har fått et duftlys dedisert til orgasmen hennes av Gwyneth Paltrow. (Foto via Instagram @givenchyofficial)

Nå finnes Kim Kardashians orgasme i duftlys

Ta hjemmekontoret til nye høyder…?

Det er ikke rart at duftlys er i vinden som aldri før, når en hel verden tvinges til å være hjemme.

Melk & Honning har tidligere meldt om digge duftlys, blant annet om et som lukter croissant og ble utsolgt på 15 minutter.

Denne gangen er vi likevel litt mer usikre på om det faktisk er snakk om en like velduftende variant som det.

Nå finnes det nemlig et duftlys som visstnok skal lukte som Kim Kardashian sin orgasme.

Les også: Er Kim Kardashian sine NSFW-bilder et stikk til Kanye West? Eller en utstrakt hånd?

Duftlys som oser av sex

De siste årene har man – merkelig nok – begynt å assosiere skuespiller Gwyneth Paltrow med, vel, all things vagina. Siden hun startet opp det noe utradisjonelle livsstilsselskapet Goop, får hun stadig oppmerksomhet for alt annet enn skuespill.

Tidlig i 2020 lanserte hun duftlyset This Smells Like My Vagina – og det ble raskt utsolgt. Siden har man måttet sette seg på venteliste for å få tak i det spesielle duftlyset.

Dazed melder nå at Paltrow skal ha vist sin støtte til sin nysingle venninne Kim Kardashian ved å sende henne en skikkelig care-pakke fra Goop.

Den skal ha inneholdt vibrator, glidemiddel og en custom-versjon av det famøse duftlyset – nemlig This Smells Like Kim’s Orgasm.

Les også: 12 digge duftlys

Foto: Screen fra Kim Kardashians stories via Dazed.

Pakken skal ha falt i god jord hos Kim, som takket Paltrow og Goop på Instagram og skrev at hun «helt ærlig aldri har vært mer gira… på grunn av lyset».

Fra kjerringråd til seksualhelse

Gwyneth Paltrow og Goop har fått en hel verden til å riste på hodet i lang tid. Skuespilleren slepes stadig for å legge frem spesielle påstander innen helse og velvære, uten kredibel forskning å vise til. Biegift som anti-ageing og Jade-egg i vaginaen for økt hormonbalanse er bare noen av hennes underlige råd.

Nylig ble hun også kritisert for å komme med kontroversielle koronaråd.

Skuespiller og selverklært helseguru Gwyneth Paltrow har kommet med flere underlige helseråd. (Foto: Instagram @goopshop)

Gwyneth Parltrow og Goop ser likevel ut til å gjennomgå et stilskifte for tiden, ved å tilby noe litt mer sexy enn sine merkelige kjerringråd. Seksualhelse er for dem blitt mer og mer sentralt.

I tillegg til hennes vagina-inspirerte duftlys (du kan forresten få This Smells Like My Orgasm og This Smells Like My Prenup også), er det planlagt at Paltrows Netflix-serie The Goop Lab skal fokusere på sex og female empowerment. Dette vil skje i seriens kommende og andre sesong.

Første sesong av serien med Paltrow selv som programleder, hadde med en episode om kvinnelig orgasme – og inkluderte faktisk en live-orgasme.

Goops svært utradisjonelle duftlys ble en hit. (Foto: Instagram @hereticparfum)

Les også: Vil du skal bytte ut shampoen med denne

Siste saker

Mest lest nå
Les mer