Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Gwyneth Paltrows Goop saksøkes etter at «vaginalys» eksploderte
Foto: Gary Gershoff/Getty Images

Gwyneth Paltrows Goop saksøkes etter at «vaginalys» eksploderte – igjen

Litt vel kraftig orgasme?

Mediene elsker å omtale Gwyneth Paltrows merkelige påfunn og kontroversielle utspill. Den tidligere skuespilleren nå entreprenøren bak livsstilsselskapet Goop har nemlig alltid noe rart for seg. Bare det siste året har hun fått tyn for å komme med feilaktige solkremtips og fått terningkast én i The Guardian for Goop sin Netflix-dokumentar.

Men noe av det som fikk aller mest oppmerksomhet var da hun lanserte et ganske spesielt lys.

Det skal ha vært stjernen selv som utbrøt til parfymeskaperen hos Heretic – som hun samarbeidet med om produktet – at «uhh…dette lukter som en vagina».

Slik ble duftlyset kalt «This smells like my Vagina» til, som ifølge Goop har en «morsom, vakker, sexy og nydelig overraskende». (Ikke visste vi at lukter kunne være morsomme, men det er en annen sak).

Innen kort tid ble det lange ventelister på lyset.

Nå kan de som ikke fikk fatt i et vaginalys fra Goop kanskje prise seg lykkelige. For Gwyneth Paltrow og co saksøkes etter en eksplosjon.

Gwyneth Paltrows Goop saksøkes etter at «vaginalys» eksploderte

En mann fra Texas i USA hadde latt lyset brenne ett par timer på nattbordet sitt da skandalen skjedde. Ifølge han «eksploderte lyset, rommet ble fylt med røyk og etterlot et stort, sort brennmerke på underlaget».

I søksmålet står det at Goop visste at lysene var defekte. Han argumenterer for at både han og andre har opplevd eller kommer til å oppleve ødeleggelser, en mental belastning eller fysiske skader når de bruker lyset, i etterkant forsøker å få en erstatning eller må kjøpe et annet, mye sikrere lys.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Dette er visstnok ikke første gang vaginalyset eksploderer. I mars i år skrev britiske Jody Thompson en sak i The Guardian kalt «Experience: Gwyneth Paltrow’s vagina candle erupted in my front room». Der beskriver hun flammer på over en meter og voks som skjøt i alle retninger.

Goop har nå ifølge Vanity Fair svart på søksmålet.

En talsperson for selskapet mener målet til den fornærmede er å skvise dem for penger.

«Vi er sikre på at dette er et useriøst krav i et forsøk på å få et stort enkeltbeløp i forbindelse med et produkt som har blitt omtalt mye i pressen».

Les også: Ekspertene skeptiske til hjemmelaget sminke

Tidligere i år fikk forøvrig Kim Kardashian en helt egen variant av Goop-lyset kalt «This smells like Kim’s orgasm».

Paltrow skal ha sendt henne en care-package med både lyset og forskjellig sexleketøy like etter at separasjonen fra Kanye West ble kjent. De to er visstnok gode venner.

Les også: Fenty Beauty kommer til Norge

Siste saker

Mest lest nå
Les mer