Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Sigrid tipser om norsk mote på Who What Wear

Sigrid tipser om norsk mote på internasjonalt motenettsted

Fra Holzweiler til Devold.

Det er ingen nyhet at internasjonal motepresse synes å ha lagt sin elsk ikke bare på Scandi-fashion, men også på norske navn som Emma Ellingsen, Kristine Frøseth, Anna of the North, Astrid S. og Sigrid som alle har figurert i toneangivende magasiner som W Magazine, L’Officiel og Vogue – gjerne i norsk design.

Nå tipser Sigrid (22) det internasjonale motenettstedet Who Wear What om hvor man får tak i den kuleste norske moten.

Uniform

«Sigrid stilte friskt i en rød crew-neck i ull og med et enkelt gullkjede hun hadde kjøpt på vintage-shopping i Brooklyn dagen før. Vintage jeans, en tynn sort turtleneck og Chuck Taylors fullførte looken. Dette er Sigrids uniform», skriver motenettstedet.

«Jeg fant raskt ut at jeg er mest komfortabel i jeans og en t-skjorte», forklarer Sigrid i intervjuet.

«Det kan vel kanskje oppfattes som et slags statement, men fra min side handler det mer om hva jeg føler meg komfortabel i når jeg står på scenen og skal gjøre en jobb».

https://www.instagram.com/p/BvCf-IZg5E5/

Hun beskrives sin egen stil som «praktisk», og forteller at hun alltid har vært veldig opptatt av å holde seg varm ettersom hun kommer fra kalde Norge.

«Men jeg har uansett alltid på jeans, alltid sneakers – enten Converse, Nikes, Vans eller Adidas. Og ullgensere, t-skjorter og turtlenecks».

Norske favoritter

Sigrid namedropper både Levi’s, Mother og Topshop som sine favorittmerker når det kommer til denim.

Hun trekker også frem Holzweiler, som nylig toppet listen over mote-Norges mektigste, som «et norsk merke jeg elsker». Også Edda Gimnes nevnes som en favoritt. Det samme gjør Fretex, og kanskje litt overraskende Devold (de kommer fra Sigrids hjemby Ålesund).

https://www.instagram.com/p/BurMGxZgiWb/

«For shoots elsker jeg å ha på kjoler og hæler og crazy antrekk. Jeg elsker merker som Gucci, Miu Miu, Ashish, Valentino, Sandra Monsour – og Elie Saab – de vakreste kjolene», sier hun.

«Men ellers når det kommer til konserter og på reise så må jeg bare ha på meg noe komfortabelt. For meg er det jeans og t-skjorter, spesielt fordi jeg aldri har med meg steamer. Men ull krøller ikke. Jeans krøller ikke. Så alt koker egentlig ned til hva som er mest effektivt», avslutter hun.

Du kan lese hele intervjuet med Sigrid hos Who What Wear her.

Hovedbilde: Olav Stubberud.

Les også: Holzweiler-familien om supersuksessen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer