Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
emma ellingsen

Emma Ellingsen i W Magazine: Norges svar på Kendall Jenner?

 17-åringen i stort intervju og shoot i norsk design.

Bare uker etter at den norske skuespilleren Kristine Frøseth dukket opp i W Magazine gjør modell Emma Ellingsen det samme.

«Født i feil kropp»- profilen og influenceren har fanget oppmerksomheten til stylist Yael Quint som er fast innslag på Oslo Runway.

emma ellingsen w mag

Emma Ellingsen i genser fra Holzweiler og jeans fra Tom Wood. Stylet av Yael Quint og fotografert av Luke Abby.

Når Quint besøker Oslo under den norske moteuken benytter hun også muligheten til å fremme norske personligheter i ledende motepublikasjoner. Tidligere har vi sett artisten Astrid S i W Magazine, skuespiller-paret Henrik Holm og Lea Meyer samt artisten Sigrid i Vogue før nå både Kristine Frøseth og Emma Ellingsen i førstnevnte.

Også Ellingsen er kledd i norsk design fra merker som Holzweiler, Tom Wood og Anne Karine Thorbjørnsen og stylingen er signert Quint. Bildene er tatt av Luke Abby.

Men til forskjell fra de typiske skandinaviske it-jentene som gjør seg fortjent til sin status blant annet ved å vise frem street style mellom visningene på fashion weeks i byer som Stockholm og København, skriver W Magazine, bor Emma Ellingsen én time unna Oslo og har aldri vært på en moteuke i hele sitt liv. 

I intervjuet sammenliknes 17-åringen allerede i tittelen med Kendall Jenner. På spørsmål om hun kjenner seg igjen i sammenlikningen svarer Ellingensen;

«Du vet, det hadde ikke gjort meg noe. Jeg liker henne og jeg liker Instagrammen hennes, men jeg vet ikke om jeg kunne levd slik hun gjør».

Til magasinet forteller Ellingsen om valget om å stå frem som født i feil kropp, om tv-serien som gjorde henne kjent ikke bare her hjemme, men også internasjonalt, om Youtube-videoen «alle» snakker om – og om tilbakemeldingene.

«Jeg ville bare fortelle min historie og dele den med verden, og på en måte normalisere det faktum at noen er født transkjønnede», sier hun.

emma ellingsen w mag

Emma Ellingsen i bluse fra Anne Karine Thorbjørnsen og øredobber fra Tom Wood. Stylet av Yael Quint og fotografert av Luke Abby.

I intervjuet deler Ellingsen også sine beste selfie-tips, sine favoritt Instagram-kontoer, som i tillegg til Kendall Jenner omfatter også blogger Anniken Jørgensen.

På spørsmål om favoritt-butikker i Oslo, svarer Ellingsen; «Jeg bor en time unna Oslo – men det er bare en togtur så er jeg der. Jeg drar dit for å jobbe og for å shoppe i vintage-butikker. Der jeg bor har vi ikke engang Zara, og jeg føler at ingen egentlig vil være annerledes. Alle jentene har på seg det samme. Derfor har jeg forsøkt å være mer meg selv når det kommer til stil – jeg har for eksempel brukt mye mom jeans den seneste tiden».

Til Melk & Honning forteller Quint at det var et naturlig valg å fotografere og intervjue Emma Ellingsen.

– Når jeg kommer til Norge for å gjøre disse fotoshootene spør jeg alltid folk jeg kjenner, som Sander Stenbakk og Oslo Runway, om hvem som er de kommende stjernene her. Uansett hvem jeg spurte så snakket alle om Emma, sier Quint, og fortsetter:

– Ikke bare er hun utrolig vakker, hun har også en helt unik historie som vil inspirere unge mennesker verden over. 

Alle bilder via W Magazine.

Les også: Det norske motemerket hyller streetstyle-fotografer i ny kampanje

Siste saker

Mest lest nå
Les mer