Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Sigrid for Vogue: Bli med bak kulissene

Se behind the scenes-bildene av den norske artisten eksklusivt hos Melk & Honning.

Tidligere denne uken publiserte britiske Vogue en video med det norske stjerneskuddet, Sigrid. I anledning moteuken, Oslo Runway, i slutten av januar tok Vogue, med Yael Quint i produksjonsspissen, med seg «Plot Twist»-sangeren opp i Villa Stenersen i Oslo. Her gjorde de et videointervju med artisten og Sigrid fremførte sin nyeste hit «Strangers» på piano.

Yael Quint jobber som innkjøper ved showroomet Albright Fashion Libary i New York og er en stor grunn til at norsk design har kommet seg ut i verden.

– Vi er alltid ute etter å fremme lokale nordmenn som folk er stolt over og støtter – derfor ble Sigrid et naturlig valg denne gangen, forteller Quint til Melk & Honning.

– Og shooten kunne ikke gått bedre. Vi hadde Minnie Carver som var en fantastisk regissør og Arthur Loveday som var foto-regissør. Begge to blåste meg helt av banen med hvor talentfulle de er. Olav Stubberud var også helt fantastisk. Han fikk virkelig Sigrid til å føle seg komfortabel, forteller hun om den norske fotografen.

Videre forteller Quint at det var Molly Dickson som var stylisten til Sigrid denne gangen. Dickson var invitert til Oslo i anledning moteuken av This is PR og Oslo Runway. Hun er også en venn av Quint fra New York.

– Sigrid ble kledd opp i merker som Louis Vuitton, Gucci, Fram, Maud, Hasla, Tom Wood, Caja & Jade, Mamb, ESP og Nike-sko fra YME.

Vanligvis er vi vant til å se Sigrid uten sminke og med jeans og en enkel topp. Var det noe dere tenkte på i forkant av shooten? 

– De røde leppene var Lindas idé. Hun arbeider vanligvis med make up-artisten Pat McGrath, så hun brukte den røde leppestiften fra kolleksjonen hennes. Sigrid så på den og sa at hun aldri har brukt rød leppestift før.

– Men hun elsket det. Alt dette skjedde ved en tilfeldighet – slik disse tingene vanligvis gjør.

Foto: Olav Stubberud (gjengitt med tillatelse)

Les også: Se bildene fra Olav Stubberuds «Birthday Bash»

Siste saker

Mest lest nå
Les mer