Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
kristine froseth w mag

Se norske Kristine Frøseth i W Magazine

Viser frem norsk design.

Under det norske svaret på fashion week, Oslo Runway, kommer det hver sesong internasjonal motepresse. På gjestelisten finner vi sesong etter sesong navnet Yael Quint. Stylisten kommer fra New York, og tar med seg norsk mote til hjembyen – noe som også er en av grunnene til at så mange norske designere har hatt klærne sine på superstjerner som blant annet Gigi Hadid det siste året.

Når Quint besøker Oslo under den norske moteuken benytter hun også muligheten til å fremme norske personligheter i ledende motepublikasjoner. Tidligere har vi sett artisten Astrid S i W Magazine, skuespiller-paret Henrik Holm og Lea Meyer, samt artisten Sigrid i Vogue.

Denne gangen er det den norske skuespilleren Kristine Frøseth. Hun er for tiden aktuell med Netflix-filmen «Sierra Burgess is a Loser». I anledning filmen har det ledende motenettstedet W Magazine gjort et intervju med Froseth, hvor hun på bildene er kledd fra topp til tå i norsk design og stylet av Quint.

– Hver gang jeg kommer til Oslo for Oslo Runway og med This Is Pr, spør jeg alle vennene mine i Oslo hvem folk snakker om for tiden. Navnet til Kristine kom opp flere ganger, og alle sa at hun var en vi bør holde øynene opp for.

– Kristine er også aktuell med en ny film og hun ser helt fantastisk ut. Jeg sjekket henne ut, og var med en gang helt solgt, forteller Quint til Melk & Honning.

I intervjuet som er ført i pennen av Lauren McCarthy, snakker Frøseth om hvordan hun først kom inn i filmbransjen.

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

«Jeg har alltid elsket filmer, men visste aldri helt hvordan man kommer inn i bransjen. Rett etter at jeg gjorde audition for denne filmen innså jeg at dette er noe jeg er besatt av, og det at jeg faktisk kan gjøre dette til  mitt levebrød».

«Jeg fikk manuset og ble helt forelsket i det med en gang. Jeg lo og gråt, og følte at manuset gjorde en så god jobb med å fortelle historien, men gjennom et annet perspektiv. Det handler mer om kvinnelig vennskap enn bare en jente som prøver å få en gutt».

Det forteller Kristine Frøseth til W Magazine. Du kan lese hele intervjuet nå.

Se bildene fra W Magazine her:

kristine froseth

Kristine Frøseth i kjole fra Pia Tjelta og øredobber fra Alison Lou. Foto: Luke Abby for W Magazine

froseth kristine

Kristine Frøseth i dress fra FWSS og øredrobber fra Linn Lømo. Foto: Luke Abby for W Magazine.

Hovedbilde: Kristine Frøseth i bluse fra Anne Karine Thorbjørnsen og øredrobber fra Tom Wood. Foto: Luke Abby for W Magazine.

Les også: byTiMo og Luck teamer opp om designsamarbeid

Siste saker

Mest lest nå
Les mer