Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
anna of the north

Se Anna of the North i L’Officiel USA

– Det er så mange talentfulle artister i Norge.

Kledd i alt fra Louis Vuitton til norske Product Oslo, pryder den norske artisten Anna of the North, Anna Lotterud, L’Officiel USA på nett.

Bare i år har det amerikanske motenettstedet frontet den norske personligheten Emma Ellingsen og artisten Aurora. Neste i rekken er Anna of the North som ble fotografert for magasinet i New York. Her er hun stylet av stylist og Norgesvenn Yael Quint i antrekk fra både ledende motehus og norsk design.

– Hun var helt fantastisk og jeg elsket å jobbe med henne, forteller Quint til Melk & Honning.

– Anna opptrådde på Soho House den ettermiddagen vi traff henne og jeg ble helt overveldet av talentet hennes.

Digitalansvarlig ved L’Officiel US, Jane Gayduk forteller til Melk & Honning at de valgte å fremme Anna på grunn av den norske artistens energi, lidenskap og hennes berusende musikk. Gayduk sier at hun selv fikk gåsehud da hun var på en konsert med Anna of the North, og ønsket derfor at det amerikanske publikumet også skulle få bli bedre kjent med henne.

– Det er så mange talentfulle artister i Norge. Vi ser også en tendens til at fansen deres er interessert i å se artistene hos amerikansk presse. Fanbasen deres er helt utrolig støttende, sier Gayduk om hvorfor magasinet har valgt å fremme flere norske artister det siste året.

Alle bilder: Danilo Lauria for L’Officiel US. Styling av Yael Quint. 

Se bildene av Anna of the North for L’Officiel USA her: 

anna of the north

anna of the north

anna lotterud

anna lotterud

 

Les også: Nå lanserer supermodellen egen Youtube-kanal

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Siste saker

Mest lest nå
Les mer