Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Jeenu blant verdens 50 hotteste modeller
Foto via GQ France

Norske Jeenu kåret til en av verdens beste modeller

På prestisjetung toppliste.

Norsk modellbransje er i skuddet om dagen, og det ser ut til at de gode nyhetene vil ingen ende ta.

Selv om Jeenu Mahadevan (21) debuterte på catwalken for bare noen få år siden, har han allerede bygd seg opp en svært imponerende merittliste.

I 2018 ble han fotografert av legendarisk motefotograf for amerikanske Vogue og havnet på prestisjetung modelltoppliste. Her ble han beskrevet som «bransjens fremtid». Og bare i 2019 havnet han på listen over moteverdenens mest innflytelsesrike personer, og ble nominert i gjev motekåring. Og for bare en knapp uke siden omtalte Vogue han som «modellverdenens hotteste mann».

Nå er Jeenu på listen over de 50 beste mannlige modellene i verden.

Det er bransjenettstedet Models.com som har kåret de 50 hotteste mannlige modellene i verden.

– Jeenu har jo jobbet konstant siden han debuterte, så en slik anerkjennelse er selvfølgelig veldig hyggelig å få. For oss så betyr det at jobben vi har utført har vært bra, og at han har riktig backing – både av oss og av de byråene vi jobber med, sier Alexander Norheim i Team Models til Melk & Honning.

https://www.instagram.com/p/B7rc4YOg6Zj/

– Han har alltid vært en ettertraktet modell på grunn av look, personlighet, profesjonalitet og rykte. Det har gjort at søkelyset er blitt rettet mot ham, og han var tidligere på Hot List-listen til Models.com.

– Men det er nok på grunn av Ralph Lauren at han ble tatt inn til Top 50. Han har tross alt jobbet for de på så og si hver eneste kampanje siden hans første, og er nå på sin syvende kampanje for motehuset. Ralph Lauren er et veldig respektert merke i industrien, så å jobbe såpass tett med de, legges merke til, sier Norheim.

Han forteller at de er spent på hvordan resten av sesongen og året blir fremover for 21-åringen.

– Vi håper selvfølgelig på det beste – det er alt man kan gjøre i denne bransjen. Men det vi kan si er at vi er utrolig stolte av Jeenu og heier på ham videre.

Les også: Her åpner norske Marius (19) Valentino-visningen i Paris

Siste saker

Mest lest nå
Les mer