Marius åpnet for Valentino

Her åpner norske Marius (19) Valentino-visningen i Paris

– Kan gi han et navn og rykte.

Den norske modellbransjen har virkelig vind i seilene om dagen. Tidligere denne uken omtalte Vogue norske Jeenu som «modellverdenens hotteste mann». Og aldri før har så mange norske modeller hatt så stor internasjonal suksess. Nå ser det ut til at Norge har fått enda et modell-stjerneskudd.

Norske Marius Ruud (19) fra Oslo debuterte denne uken for ingen ringere enn Valentino. Etter å ha åpnet visningen i Paris, dukket han opp på catwalken for Raf Simons rett etterpå.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Marius har nettopp debutert, og kunder vil ha ham for flere shows for tiden. Så vi kan håpe på mer, sier Alexander Norheim i Team Models til Melk & Honning.

Marius Ruud for Raf Simons.

– Valentino som han debuterte for, pushet faktisk mot et annet merke for å kunne ha ham for seg selv. Det er stas! Å debutere på en såpass stor måte kan gi han et navn og rykte. I denne bransjen med mye konkurranse og trangt nåløye, kan det være viktig å gjøre seg litt kjent. Vi er stolte av Marius!

Under forrige sesong av moteukene var det flere norske modeller som debuterte for noen av verdens største motehus. I høst gikk Inti Wang for Balenciaga i Paris, mens Silje Lorentzen åpnet for Givenchy. Og rett før jul kom nyheten om at to norske modeller er nominert i en prestisjetung motekåring.

Les også: Norske Jeenu fotografert av ikonisk motefotograf for Vogue