Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
jeenu for fendi
Jeenu Mahadevan for Fendi.

Norske Jeenu på internasjonal modelltoppliste

Beskrives som «bransjens fremtid» og «den neste generasjonen toppmodeller».

Bransjenettstedet Models.com har med mer eller mindre jevne mellomrom kåringer med modeller fra hele verden – enten det er årets modell, ikoniske modeller opp gjennom tidene, hvem som gjør det best på catwalken og hvem som trender akkurat nå. Nylig kom kåringen «The Hot List» som tar utgangspunkt i de mest etterspurte nykommerne i bransjen. Listen trekker frem topp 50 menn og topp 50 kvinner.

På «The Hot List» finner vi den norske modellen Jeenu Mahadevan.

Bare siden i fjor sommer har

jeenu mahadevan

Jeenu Mahadevan fotografert av Paolo Roversi for L’Uomo Vogue, oktober 2018.

Mahadevan, som ble oppdaget på en buss i Oslo, gått for ledende motehus som Burberry, Givenchy, Boss, Alexander McQueen og Dolce & Gabbana. Han har blitt fotografert av den italienske motefotografen Paolo Roversi for L’Uomo Vogue, Ethan James Green for Vogue Hommes og Kristin-Lee Moolman for Allure. I tillegg til flere moteserier hos ledende motemagasiner, har Mahadevan gjort kampanjer for klesgiganten H&M, Benetton, Adidas og Fendi. Models.com skriver at dette året har vist at han er en ekte rising star.

På nettsiden er kåringen beskrevet som «en liste over de mest etterspurte nykommerne i modellbransjen». Med er mennene – og kvinnene – som har erobret catwalken, prydet de største og viktigste kampanjene og som har vært med i moteserier hos de største magasinene. Modellene på listen har alle oppnådd dette gjennom de to siste sesongene. Models.com skriver videre at modellene som har kommet med på den prestisjetunge listen er «bransjens fremtid» og «den neste generasjonen toppmodeller».

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

I Norge er Mahadevan under modellbyrået Team Models hos modellagent Alexander Norheim. Norheim forteller til Melk & Honning at en slik mention på Models.com er noe symbolsk, men at det også betyr at det amerikanske markedet har fått øynene opp for Mahadevan.

– Det er en pekepinn på modeller som gjør et bra arbeid og som skiller seg ut. Jeenu er allerede på topp ti-listen over «Top Catwalkers» hos Models.com denne sesongen. Men det er selvfølgelig ekstra stas å se han komme inn på en såpass selektiv liste etter alt det harde arbeidet han har gjort gjennom året. Vi er veldig stolte, sier Norheim.

Hovedbilde: Fendi

Les også: De mest suksessrike norske modellene akkurat nå

Siste saker

Mest lest nå
Les mer