Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Vogue omtaler norske Jeenu som «modellverdenens hotteste mann»
Foto: Jeenu Mahadevan via Vogue

Vogue om norske Jeenu: «Modellverdenens hotteste mann»

– Fortsetter å sette sitt stempel på bransjen.

Jeenu Mahadevan er blant Norges mest lovende modeller. På få år har 21-åringen opparbeidet seg en imponerende merittliste. Han har figurert i kampanjer og gått ned catwalken for noen av verdens største motehus.

I 2018 ble han fotografert av ikonisk motefotograf for Vogue, og havnet på prestisjetung modelltoppliste. I fjor havnet han på listen over verdens mest innflytelsesrike personer i motebransjen. Og på tampen av året ble han nominert til enda en prestisjefylt modellkåring.

Nå omtales han av Vogue som «modellverdenens hotteste mann».

I saken 48 timer på Milano Fashion Week med modellverdenens hotteste nye mann, Jeenu Mahadevan, gir Vogue oss et aldri så lite innblikk i 21-årings hverdag som modell – mellom visningene.

– Jeg er en ganske rolig og fattet type, så jeg pleier ikke å miste meg selv i fashion week-kaoset, sier han til motemagasinet.

Det er Madhadevans femte sesong i Milano. Tidligere denne sesongen har han gått for Wales Bonne og Pronounce i London før han gikk både Ermenegildo Zegna, Ralph Lauren Purple Label og Alexander McQueen i den italienske storbyen.

Les også: Dette er Norges nye modellhåp

– Jeenu har hatt et helt fantastisk år. Han begynte å jobbe fast for Ralph Lauren, som er et av verdens mest etablerte merker, han gikk som vanlig for store anerkjente merker og han fortsetter å sette sitt stempel på bransjen, sier Alexander Norheim i Team Models til Melk & Honning.

– Jeenu er Vogue-favoritt. Han har figurert i både L’Uomo Vogue og Vogue Hommes, og begge poster ofte bilder av ham i forbindelse med shows. Men det er amerikanske Vogue som skrev om ham i begynnelsen av karrieren, så det er stas at de følger opp.

Les også: Bør man forby bruken av modeller under 18 år?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer