Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
jeenu mahadevan

Norske Jeenu fotografert av ikonisk motefotograf for Vogue

Se bildene her.

Desemberutgaven av britiske Vogue markerer ettårsjubileum for Edward Enninful i sjefsstolen. I den anledning kommer denne utgaven med fire ulike forsider som fremmer ulike personligheter i motebransjen. Mangfold er en viktig sak for Enninful, noe han har vist gjennom det siste året – og som vi ifølge ham selv vil se mye mer av fremover hos Vogue.

En av moteseriene i årets desemberutgave er fotografert av den legendariske britiske fotografen Tim Walker. På første siden er ingen andre enn den norske modellen Jeenu Mahadevan avbildet.

Mahadevan kom inn som et stjerneskudd på den internasjonale motearenaen etter at han først ble oppdaget på en buss i Oslo. Siden ble han tatt inn under vingene hos Team Models. For bare en knapp uke siden kunne Melk & Honning skrive at Mahadevan nå er med på den prestisjetunge modellkåringen «The Hot List» hos bransjesiden Models.com. Her blir de 50 mest etterspurte nykommerne i bransjen fremmet.

jeenu mahadevan

jeenu mahadevan

jeenu mahadevan i vogue av tim walker

jeenu mahadevan

Om ikke dette var stort nok for den norske modellen, pryder Mahadevan nå også sidene hos L’Uomo Vogue. Tittelen bildeserien har fått er «Remarkable Men I Met» og er fotografert av nok en ikonisk motefotograf: Italienske Paolo Roversi.

Alle bilder: Tim Walker for Vogue/ Paolo Roversi for L’Uomo Vogue

Les også: De mest suksessrike norske modellene akkurat nå 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer