Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Norske Signe fronter Louis Vuitton-kampanje

I godt selskap med Game of Thrones-stjerne.

Signe Veiteberg er på kort tid blitt en av våre aller mest suksessrike modeller. Hun har vært på forsiden av internasjonale motemagasiner som Harper’s Bazaar, Elle og Numeró, og figurert i moteserier for Vogue.

I tillegg har hun de siste to årene også vært såkalt exclusive for Louis Vuitton – en høythengende avtale gjort med spesielt ettertraktede modeller som forplikter de til å kun gjøre oppdrag for det respektive motehuset. Veiteberg har derfor gått alle deres visninger og figurert i flere kampanjer.

Nå figurerer Veiteberg i Louis Vuittons nyeste smykkekampanje, som har fått navnet B Blossom Jewellery, side om side med en rekke store skuespillernavn.

Det erkefranske luksusmotehuset har også hanket inn Game of Thrones-skuespiller Sophie Turner, Kickass-skuespiller Chloë Moretz, den kinesiske up-and-coming skuespilleren Zhong Chu Xi, og den transkjønnede modellen og skuespilleren Indya moore, kjent fra HBO-serien Pose.

– Signe har vært exclusive for Louis Vuitton en stund nå, men at hun er valgt til å fronte akkurat denne kampanjen er jo ekstra moro når det er sammen med fire enda mer profilerte kjendiser, forteller Marianne Hanson ved Team Models’ modellbyrå i Oslo til Melk & Honning.

Hanson mener det å booke slike kampanjer er noe de fleste modeller drømmer om.

– Men det er nok beauty som står aller høyest – og det å lande en kontrakt med for eksempel Estée Lauder er helt på toppen.

Kampanjebildene er tatt av den kjente fotografen Craig McDean. Kolleksjonen er tilgjengelig i butikk og på nett fra 31. mai.

Her kan du se alle bildene:

Signe Veiteberg
Sophie Turner
Indya Moore
Zhong Chu Xi
Chloë Moretz

Hovedbilde via Harper’s Bazaar.

Les også: Bør man forby bruken av modeller under 18 år? Vi spurte tre norske modellbyråer.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer