Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Signe Veiteberg for Louis Vuitton
LUKKET: Signe Veiteberg lukket Louis Vuitton-visningen for andre gang på rad.

Norske Signe lukket Louis Vuitton-visningen – igjen

Gikk eksklusivt for det franske luksusmotehuset.

Signe på catwalken for Louis Vuitton FW18.

Tirsdag kveld viste det franske motehuset Louis Vuitton med sjefsdesigner Nicolas Ghesquière i spissen sin FW18-kolleksjon i Louvre under Paris Fashion Week. Det satt også punktum for sesongens moteuker. Visningen kunne du se direkte hos oss via livestream.

For andre gang på rad var det norske modellen Signe Veiteberg som avsluttet visningen. 

Det gjorde hun nemlig under Louis Vuitton-visningen i Paris også forrige sesong som den første norske modellen noensinne under ledelse av sjefsdesigner Ghesquière.

Samme sesong gikk hun som første norske modell siden Iselin Steiro i 2013 på catwalken for Prada, såkalt city exclusive. Det betyr at hun ikke hadde lov til å gjøre noen andre visninger i Milano før neste sesong, og er også et av de aller største og viktigste godkjenningsstemplene man kan få som modell.

Signe Veiteberg for Louis Vuitton

For Louis Vuitton gikk hun denne gangen såkalt worldwide exclusive. Det vil si at hun ikke kunne gjøre noen andre visninger i noen andre byer hele sesongen. 

Veiteberg er svært ettertraktet modell også både her hjemme og i Sverige, og har blant annet figurert på coveret av norske Costume og svenske ELLE, i tillegg til å ha gjort kampanjer for blant andre Holzweiler og Hunkydory samt åpnet visningen for begge. Hun er også et av ansiktene utad i Louis Vuittons SS18-kampanje.

FW18-kolleksjonen signert Ghesquière var inspirert av menneskene som har vært med på å bygge hans smak og valg, og dialogen mellom øst og vest. Det var en erkefransk visning – helt uten nostalgi.

Signe Veiteberg for Louis Vuitton SS18

Skjermdump fra Instagram.

Signe Veiteberg for Louis Vuitton SS18

Skjermdump fra Instagram.

Bilder: Indigital.

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Les også: Slik tolket Instagram fashion week-snakkisene

Siste saker

Mest lest nå
Les mer