Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Signe Veiteberg for Louis Vuitton
Den norske modellen Signe Veiteberg på catwalken for Louis Vuitton i 2018.

Norske Signe er på forsiden av nye Numéro

Modellens første internasjonale forside.

Den norske modellen Signe Veiteberg har på tross av sine bare 18-år allerede oppnådd en del ting mange bare kan drømme om å gjøre i løpet av en modellkarriere. Hun har vært kampanjemodell for Louis Vuitton, og avsluttet det franske motehusets visninger ved to anledninger. 

Hun har vært på coveret av både norske og svenske Costume, gjort kampanjer for Holzweiler og Hunkydory, figurert i moteserier for italienske Vogue og gått på catwalker for store merker rundt om i hele Europa.

Les også: Norske Signe Veiteberg debuterer for Prada

Men nå har hun altså blitt plukket ut til å være på forsiden av et virkelig stort, internasjonalt magasin, nemlig franske Numéro, på egenhånd. 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

@numeromagazine October issue!Crazy too see it and now for sure know it is for real😱 Thank you so much @marcovanrijt @mettethorsgaard @vanessmetz @trineskjoeth @mettethorsgaard @babethdjian

Et innlegg delt av Signe Veiteberg (@signeveiteberg)

Magasinet ble startet for tjue år siden, av Elisabeth Dijan som var lei av damemagasiner uten innhold. Numero fokuserer på kunst, design, mote og musikk for smarte kvinner. Nummeret der Veiteberg figurerer på forsiden har blant annet intervjuer med Jennifer Lawrence, Jean Paul Gaultier, Luca Guadagnino, og Lenny Krawitz.

Marianne Hanson, som er booker og modellspeider for Team Models, forteller Melk & Honning at det å være på forsiden av Numéro, i tillegg til å være i en stor moteserie inne i magasinet, er et fint steg i Veiteberg sin karriere.

– Signe har den siste måneden vært med i en rekke bra editorials blant annet hos Vogue Italia, WSJ og Vogue Ukraine. For en modell som Signe er det også viktig å bygge en sterk portfolio, selv om det er mange som allerede vil booke henne for den hun er.

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Hanson forteller at de er veldig selektive på hvilke jobber Signe gjør og ikke.

– Signe skal bygge opp en langsiktig karriere, så det er viktig å gjøre dette sakte, men sikkert. Vi jobber derfor tett med byrået hennes i Paris når det gjelder aller forespørsler som kommer inn, avslutter hun.

Bilder: Louis Vuitton / Instagram

Les også:  NRK: Norsk modellagent undersøkes av Forbrukertilsynet

Siste saker

Mest lest nå
Les mer