Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Nå skal alle ha denne vesken fra JW Pei
Foto: Instagram/@emrata

Nå skal «alle» ha denne (mer) bærekraftige it-vesken

Irina Shayk og Emily Ratajkowski er fans.

Vi er ikke halvveis i 2021 enda, men kan telle drøssevis av trender allerede. Fra heklede plagg som trender på TikTok, fargen influencerne nekter å gi slipp på, aktivismedesigner som trender hos Gen Z og 90-talls tilbehør, til Blair Waldorf-godkjent hårtilbehør, dadcore-skjorte og 90-tallsskjørtet.

For ikke å snakke om it-veskene som er tilbake for fullt.

Nå har «alle» lagt sin elsk på denne bærekraftige vesken.

Vesken det er snakk om er Gabbi bag, som er designet av Los Angeles-baserte JW Pei. Merket ble startet av ekteparet Yang Lei og Stephanie Li i 2016, og skal kjapt ha blitt en influencer-suksess. Mye takket være de ganske så snille prisene. Det meste koster nemlig under 100 pund, tilsvarende rundt 1000 norske kroner.

Den ser ut som en krysning av en 90- og tidlig 00-talls veske og en scrunchie-strikk, kommer i vegansk skinn og i ti ulike farger. Merket omtaler den som «vintage hobo». JW Pei bruker faktisk kun veganske materialer og blant annet plast fra resirkulerte plastflasker.

Gabbi bag koster i utgangspunktet rundt 40 pund, tilsvarende rundt 400 kroner.

Kjendiser som Irina Shayk, Hailey Bieber og Emily Ratajkowski skal alle ha falt pladask for vesken og JW Pei.

Irina Shayk skal ha vært blant de første til å gå med vesken, som gir dyre it-merker som Bottega Veneta stor konkurranse. Den russiske toppmodellene, som ryktene vil ha det til dater Kanye West, er blitt sett med merket flere ganger rundt omkring i New York.

Emily Ratajkowski skal ifølge Grazia ha vesken i flere ulike farger, blant andre oransje og gult. Hun la nylig ut en bildeserie på Instagram med vesken, som fikk over 1,1 millioner likes fra gira følgere. Hailey Bieber kommenterte helt enkelt: «Wow».

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Emily Ratajkowski (@emrata)

Men hvor bra er egentlig vegansk skinn? Melk & Honning har tidligere undersøkt hvor bærekraftig det egentlig er, og hva som er fordelene og ulempene med sko i vegansk skinn.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Les også: 11 par stilige, store solbriller du kan klikke hjem nå

Siste saker

Mest lest nå
Les mer