Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kim Kardashian lanserer sitt eget hudpleiemerke - bør Kylie Jenner frykte konkurransen?
Bør Kylie Jenner frykte dette? (Instagram/@kyliejenner)

Kim Kardashian er ett skritt nærmere sin egen hudpleie-linje

Kim Kardashian går Kylie Jenner i næringa.

I fjor høst skrev Melk & Honning om Kim Kardashians planer for å utvide sitt skjønnhetsimperium. Hun hadde da søkt om patent på rettighetene til KKW Skin for å kunne sette navnet sitt på et hav av produkter inkludert rens, skrubb, toner, serum, fuktighetskrem, masker og ansiktmist i tillegg til kroppsprodukter som skrubb, oljer og kremer.

Nå ser det ut til at drømmen om et eget hudpleiemerke er ett skritt nærmere for den nysingle firebarnsmoren

Kim Kardashian lanserer sitt eget hudpleiemerke
Nysingle Kim Kardashian nyter late dager (?) med barna. (Instagram/@kimkardashian)

Kim Kardashian skal nemlig nylig søkt om patent på navnet SKKN BY KIM. Det skal være navnet på en hel rekke produkter til både hud, hår og negler i tillegg til duft og sminke, skriver TMZ.

I fjor ble Kim Kardashian for første gang dollarmilliardær etter at skjønnhetsmerket hennes KKW Beauty ble verdsatt til 1 billion dollar.

Det skjedde etter at 40-åringen inngikk en svært så lukrativ avtale med skjønnhetsgigant Coty som tidligere også har investert i lillesøster Kylie Jenners skjønnhetsmerke Kylie Cosmetics.

Kim Kardashian lanserer sitt eget hudpleiemerke
Kim Kardashian har allerede sitt eget sminkemerke KKW Beauty samt KKW Fragrance. (Instagram/@kimkardashian)

Etter hele 14 år og 20 sesonger er det nå slutt for Keeping Up with the Kardashians. Det betyr at Kardashian/Jenner-familien må finne andre måter å tjene penger på fremover. Det skulle imidlertid ikke by på de helt store problemene ettersom de alle har flere bein å stå på.

Nylig lanserte Kendall Jenner, som til nå mer eller mindre har nøyd seg med bare å være en av verdens fremste modeller, sitt eget tequila-merke. Det falt imidlertid ikke i spesielt god jord hos fansen.

Les også: Så mye er Kardashian/Jenner-familien verdt

Siste saker

Mest lest nå
Les mer