Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde av Kim Kardashian
Bilde via Instagram @kimkardashian

Kim Kardashian selger del av KKW til skjønnhetsgigant Coty

Kim Kardashian starter det nye året med milliardavtale.

I fjor ble det kjent at Coty Inc. kjøpte seg inn i Kylie Cosmetics. Skjønnhetskonglomeratet betalte 600 millioner dollar – tilsvarende 5,1 milliarder kroner – for å eie 51 prosent av aksjene i firmaet.

Nå fortsetter de å kjøpe seg inn i Kardashian-Jenner-familiens selskap. Denne gangen er det storesøster Kims KKW Beauty som skriver en gullkantet avtale med skjønnhetsgiganten.

Det er snakk om en overtakelse av 20 prosent av aksjene for 200 millioner dollar, det vil si nærmere 2 milliarder kroner.

Les også: Slaktes etter ellevill 40-årsfeiring på privat øy.

Ifølge WWD planlegger de nå å utvide merket til å også inkludere hudpleie, hår- og negleprodukter. Dette skal visstnok skje i 2022.

– Kim har en unik evne til å fange opp de nyeste trendene innen skjønnhet- og velvære. Samtidig har vi erfaring innen global posisjonering, tilgang til et svært nettverk av distributører og ressursene til å gå inn i nye kategorier, sier konsernsjef i Coty, Sue Nabi i en uttalelse.

– Kim deler vår lidenskap for skjønnhetsprodukter. Dette oppkjøpet gjør at vi kan utnytte våre respektive styrker til begges fordel mens vi skaper nye verdier.

Coty Inc. er en av de virkelige store spillerne i skjønnhetsgamet, på lik linje med Estée Lauder-gruppen og L’Oreal. De eier blant annet MaxFactor, Wella, Rimmel, GHD, Adidas skjønnhetsprodukter og GUESS’ parfymelinje.

Tidligere i år ble det forøvrig kjent at Kim forbigikk Kylie hva gjelder størrelsen på formuen.

Les også: Er dette toppen av Kim Kardashian sin selvopptatthet? Ser sånn ut.

Les også
Gigi Hadid lanserer eget klesmerke

Siste saker

Mest lest nå
Les mer