Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Disse sakene leste best i 2019
Foto: Andrew Toth via Getty

Nå er Kim Kardashian West dollarmilliardær

Solgte businessen.

Helt siden Kim Kardashian West lanserte beautymerket KKW Beauty, har reality-kjendisen tjent seg søkkrik. Og i fjor tok hun et ytterligere steg inn i businessverdenen med shapewear-merket Skims.

Nå er beautybusinessen hennes verdt 1 billion dollar, og Kim er offisielt dollarmilliardær.

Les også: Så mye er Kardashian-søstrene verdt

Tar igjen Kylie

Hun følger dermed i fotsporene til lillesøster Kylie Jenner, som i 2019 ble kåret av Forbes til verdens yngste selvskapte dollar-milliardær.

Faktisk går hun forbi henne ettersom Forbes nå anslår at Kylie er verdt rett under 900 millioner dollar etter å ha kastet henne fra listen og anklaget henne for å ha blåst opp formuen sin.

Solgte selskapet

Det er etter at skjønnhetsgiganten Coty. Inc investerte 200 millioner dollar for en aksjeandel på 20 prosent i KKW Beauty at det selvtitulerte merket nå er verdt milliarder, skriver kjendisnettstedet TMZ.

– Dette partnerskapet vil la meg fokusere på det kreative som jeg er så lidenskapelig opptatt av, mens jeg får dra nytte av de utrolige ressursene som Coty har, og lansere produktene mine i hele verden, sier Kim Kardashian West i en uttalelse.

Nå er beautymerket til Kim Kardashian West verdt milliarder
Nå er også Kim Kardashian West sitt beautyimperium verdt milliarder. Foto: Instagram/@kkwbeauty

Avtalen skal være for et langsiktig strategisk partnerskap som skal lansere produkter i nye kategorier. Merket skal nå bli tilgjengelig i hele verden, og det er Coty som holder i produktlisensene for hud, hår og negler.

West skal ha brukt flere måneder på å få på plass avtalen med Coty, som tidligere har investert en stor andel i Kylies beautymerke, for 600 millioner dollar. Til forskjell skal storesøster Kim ha beholdt sin aksjemajoritet.

Ros(e) fra Kanye

Kanye West er selvsagt meget stolt over sin kone som nå kan kalle seg dollarmilliardær, og skrev følgende hilsen til henne på Twitter:

«Jeg er så stolt over min vakre kone Kim Kardashian West for å offisielt bli dollarmilliardær. Du har stått i de verste stormene, og nå skinner Gud sitt lys på deg og familien din».

43-åringen hadde også laget et stilleben til kona bestående av blomster og tomater: «So blessed this is still life. So I made you this still life», skriver han, og avslutter med: «Vi elsker deg så høyt».

Les også: Slik skal Kylie Jenner tjene penger på datteren Stormi

Siste saker

Mest lest nå
Les mer