Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kim Kardashian utvider businessen med hudpleie

Kim Kardashian lanserer hudpleie? Ser slik ut

Utvider skjønnhetsimperiet.

Rett før sommeren kom nyheten om at Kim Kardashian er dollarmilliardær etter at skjønnhetsmerket hennes KKW Beauty ble verdsatt til 1 billion dollar.

Nå utvider firebarnsmoren businessen.

Kim Kardashian har nemlig søkt om patent på rettighetene til KKW Skin, skriver TMZ.

Dokumenter som kjendisnettstedet har fått tilgang til skal vise at skjønnhetsmogulen ønsker å selge produktene hos forhandlere som fører hudpleie og kosmetikk, og hun skal ha planer om å sette navnet sitt på et vel av produkter blant annet rens, skrubb, toner, serum, fuktighetskrem, masker og ansiktmist i tillegg til en rekke kroppsprodukter som skrubb, oljer og kremer.

Kim Kardashian utvider businessen med hudpleie.
Kim Kardashian utvider businessen. Foto: Toni Anne Barson/WireImage

Det er den første nye lanseringen etter at avtalen med skjønnhetsgigant Coty ble kjent. Det var denne avtalen som gjorde at Kim Kardashian endelig kunne kalle seg dollarmilliardær i juni. For 20 prosent av aksjene i KKW punget Coty ut rolige 200 millioner dollar. Avtalen skal være for et langsiktig strategisk partnerskap som skal lansere produkter i nye kategorier. Merket skal nå bli tilgjengelig i hele verden, og det er Coty som holder i produktlisensene for hud, hår og negler. 

Coty har tidligere investert også i lillesøster Kylie Jenners skjønnhetsmerke. Men til forskjell fra Kylie, skal Kim Kardashian ha beholdt aksjemajoriteten i sitt merke.

Kim Kardashian og Kanye West sitt pengeskryt i etterkant av dollarmilliardær-tittelen falt ikke i særlig god jord hos fansen, og de to ble slept på nettet for mildt sagt dårlig timing. Kort tid etter kom nyheten om at designeren og rapperen nå kan bli etterforsket for valgfusk. Det kan bety spikeren i kista for presidentdrømmen.

Les også: Nå blir artisten beauty-gründer

Siste saker

Mest lest nå
Les mer