Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Så mye er the Kardashians verdt
Kylie, Kim og Kendall under Met Gala i 2019. Foto: Kevin Tachman/MG19/Getty Images for The Met Museum/Vogue

Så mye er the Kardashians verdt

De har til salt i grøten.

I kjølvannet av bråket rundt Kylie Jenners påståtte verdens yngste selvskapte dollar-milliardær-stempel er et betimelig spørsmål hva the Kardashians egentlig er verdt.

Det har Marie Claire gått i dybden på, og magasinet presenterer en oversikt over hva hver av søstrene, pluss momager Kris Jenner, er verdt.

Les også: Dette er Kardashian-Jenner-West-familiens mange merkevarer

Dette er the Kardashians verdt:

Øverst troner Kylie Jenner, som med sitt makeup-imperium i fjor og i år ble kronet med tittelen «verdens yngste selvskapte dollar-milliardær» av Forbes. Selvskapt-stempelet ble det imidlertid debatt rundt. Det har det også blitt etter at Forbes nylig publiserte en artikkel der de anklager 22-åringen for å ha blåst opp formuen sin. De estimerer at Jenner i virkeligheten er verdt i underkant av 900 millioner dollar.

Kim Kardashian må ta til takke med en andreplass med en verdi på 350 millioner dollar. Det skyldes både suksessen med mobilspillet Kim Kardashian: Hollywood som skal ha blitt lastet ned over 45 millioner ganger. I tillegg har kosmetikkselskapet hennes, KKW Beauty, generert mer enn 100 millioner dollar i salg i 2018. Firebarnsmoren står også bak shapewear- og loungewear-merket Skims.

Hvor mye er the Kardashians verdt?
The Kardashians har til salt i grøten. Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Business of Fashion

Ifølge Money skal Khloé Kardashian være verdt rundt 40 millioner dollar. Hun tjener pengene sine blant annet gjennom reality-programmet som Kourtney and Khloé Take Miami, Khloé and Lamar og Revenge Body with Khloé Kardashian. Hun er også medgrunnlegger av klesmerket Good American Jeans, og har diverse sponsoravtaler via Instagram.

Momager Kris Jenner er ifølge Forbes verdt rundt 37,5 millioner dollar. Det er takket være hennes rolle som produsent i KUWTK – og ikke minst fordi hun tar ti prosent av inntektene til barna som deres manager, skriver Marie Claire.

Les også
Sports Illustrated viser frem modell med synlig arr for første gang

Kourtney Kardashian har blant annet sitt eget livsstilsmerke og nettbutikk Poosh. Hennes samlede nettoformue skal være på 35 millioner dollar. 40-åringen annonserte nylig at hun trekker seg fra KUWTK for å fokusere på sønnene Mason (9) og Reign (4), og datteren Penelope (7).

Sist i oversikten er Kendall Jenner. I juli 2018 skrev Money at supermodellen er verdt rundt 18 millioner dollar. Den summen skal nå være rundt 45 millioner ifølge Celebrity Net Worth. Det gjør henne til den best betalte modellen i verden.

Les også: Dette tjener Kylie Jenner på én Instagram-post

Siste saker

Mest lest nå
Les mer