Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Oslo. Foto: Ida Brun
Foto: Ida Brun

Dette skjer i Oslo denne helgen

Det er mye som skjer i Oslo denne septemberhelgen.

Yess, nå er det endelig helg igjen – og det liker vi. Sove lenge, spise god mat, drikke vin, feste hele natta og gjøre akkurat som man vil helt frem til mandagen igjen. Ingenting er bedre. 

Hvis du bor i Oslo eller ferierer i hovedstaden denne helgen og vil finne på noe gøy – så kan vi hjelpe deg på veien.

Melk & Honning har samlet en liste med forskjellige ting som skjer i hovedstaden denne helgen.

Oslo byfestival

Denne helgen arrangeres Oslo byfestival, en festival for både store og små. Gatene fylles opp med aktiviteter, underholdning og gode tilbud hos mange av byens restauranter og butikker.

Arrangementet er i år delt inn i tre hovedarenaer. Det vil være en gamingarena på Youngstorget, barnas arena i Spikersuppa og matfestival på Grønland.

Oslo. Foto: Instagram/ @oslobyfestival
Foto: Instagram/ @oslobyfestival

Oral Bee/Mr. Pimp-Lotion/Big Ice

Dette er en trio du ikke vil gå glipp av! Fredag 22. september tar de over Rockefeller sammen med ulike musikere og gjesteartister. Det blir garantert barisstemning.

Foto: Instagram/ @beezybaby1450
Foto: Instagram/ @beezybaby1450

Ingensteds 10 år

Ingensteds inviterer til bursdagsfeiring denne lørdagen, med et heidundranes DJ-maraton.

En rekke legender og noen nyere tilskudd skal sørge for at stemninga under discokula blir episk. Function, Bjørn Torske og Skatebård er noen av de som tar turen til Ingensteds for bursdagsfeiring. Dørene åpner klokken 22:00.

Foto: Instagram/ @ingensteds
Foto: Instagram/ @ingensteds

Oslo/Fusion Internasjonale Filmfestival

Oslo/Fusion Internasjonale Filmfestival er en årlig filmfestival som varer fra 22. september til 29. september. Festivalen har som formål å være Norges mest mangfoldige og åpne filmfestival. Festivalen vil finne sted i Cinemateket, på Vega Scene og på Salt Art & Music. Den kommende uken vil filmfestivalen forvandle Oslo til et inkluderende senter for skeiv film og kultur. Se hele programmet her.

Foto: Instagram/ @oslofusion
Foto: Instagram/ @oslofusion

Silent Disco Club

Silent Disco Club finner sted på Rockefeller lørdag 23. september. Her kan man forvente seg musikk fra 80- og 90-tallet, og både nye og gamle klassikere som alle kan. Det blir deilig og svett på dansegulvet, med muligheter for å synge av full hals og riste på rumpa natta lang.

Foto: Rockefeller
Foto: Rockefeller

Søndagsmarked hos byMAD

byMad inviterer til et søndagsmarked fullt av gamle skatter. De har samlet en gjeng som har finkjemmet skapene sine og satt sammen et utvalg for anledningen.

Les også
19 SPM Jule-edition: Julie Varner

Det vil også være mulig å nyte en kopp kaffe eller noe annet digg fra caféen.

Foto: Instagram/ @bymad__bymad
Foto: Instagram/ @bymad__bymad

BY.GAARD pop-up på Tøyen & Bar

I helgen kan du se på kunst, mingle, shoppe brukt og vintage, og lytte til musikk på Tøyen & Bar. BY.GAARD har sitt første pop-up event, og samler både erfarne og ikke fult så erfarne unge kunstnere denne helgen. Her vil du møte mennesker som har lyst til å inspirere og lære av andre i et mangfoldig og inkluderende miljø.

Foto: Instagram/ @by.gaard
Foto: Instagram/ @by.gaard

Flokemarked

Denne søndagen er det duket for Flokemarked igjen. Med cirka 25 lokale og nasjonale standaktører inntar det Kulturhuset på søndag. Her vil du finne alt fra klær, redesign, smykker, keramikk til diverse kunst.

Foto: Instagram/ @flokemarked
Foto: Instagram/ @flokemarked

Birkelunden marked

Hver søndag er det bruktmarked på Birkelunden, med et stort og variert utvalg av boder. Her kan du finne noen fine vintageskatter og gjøre noen gode kupp. Det vil også være mulighet for å kjøpe kaffe og vaffel, noe som hører med når man handler på loppis.

Søndagsmaked i Ingensgate

Søndager året rundt er det marked i Ingensgate. Strikkeprodukter, sjal, smykker, glasskunst, keramikk, ullprodukter, vintage-klær, vesker, leker og malerier er noe av det du kan finne her.

Loppemarkeder

Det er en rekke loppemarkeder i hovedstaden denne helgen. Hele 14 skoler arrangerer loppemarkeder, så her kan du kombinere byvandring og brukthandel. Se hele listen over helgens loppemarkeder her.

Loppemarkeder i Oslo. Foto: Ida Brun
Foto: Ida Brun

Les også: 5 nye restauranter i Oslo i år

Siste saker

Mest lest nå
Les mer