Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Getty Images

10 sjekkereplikker som gjør at crushet kommer kjapt på glid

«Are you Paris? Cause Eiffel for you»

Det er lov å håpe at crushet kommer kjapt på glid når man slider inn i DMen med en rå sjekkereplikk.

I samarbeid med 730.no har vi samlet inn et knippe kreative sjekkereplikker fra våre følgere. Disse kan du slide inn i DMen til en du synes er cute.

Dette skjer i samarbeid med RFSU og Aqua Glide som gjør det gode enda bedre <3

Går disse tøysete, men forhåpentligvis litt sjarmerende sjekkereplikkene rett hjem hos din utkårede, gjelder det å være forberedt på del to av seansen. God glid på daten gjør det hele mer smooth. Derfor er Aqua Glide smart å ha på lur i nattbordsskuffen.

Her er 10 sjekkereplikker du kan teste ut nå:

Da ønsker vi alle lykke til!

I nettbutikken til RFSU kan du klikke hjem noen smoothe godsaker kjappere enn du får sagt «glidemiddel».

Hva med «Turn up the heat» som er en varmende, spiselig variant som inneholder ingefær? Perfekt for både massasje og sex. Eller den luksuriøse, silikonbaserte varianten «Royal Silk Glide»? Den praktiske lille flasken er perfekt å ha med seg i veska.

Og sist men ikke minst, bestselgeren «Aqua» som gir en helt naturlig følelse. Denne selges nå også endelig i dagligvarebutikkene!

Og ikke fortvil om du blir ghosta etter å ha prøvd ut sjekkereplikkene (De vet ikke hva de går glipp av!) RFSU glidemidler fungerer selvfølgelig like godt for den single, enten til et soloshow med sexleketøy eller bare med hendene. Det er viktig å ha god glid også alene.

Les mer

Nyeste saker fra Melk og Honning