Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Ida Brun
Foto: Ida Brun

Dette skjer i Oslo denne helgen

Sommerferie i hovedstaden?

Yess, nå er det endelig helg igjen – og det liker vi. Sove lenge, spise god mat, drikke vin, feste hele natta og gjøre akkurat som man vil helt frem til mandagen igjen. Ingenting er bedre. Været i hovedstaden ser ut til å bli bra igjen til helgen, så vi klager ikke.

Hvis du bor i Oslo eller ferierer i hovedstaden denne helgen og vil finne på noe gøy – så kan vi hjelpe deg på veien.

Melk & Honning har samlet en liste med forskjellige ting som skjer i hovedstaden denne helgen.

Pizza på Rosenhoff kiosk

Har du hørt om den gule kiosken på Rosenhoff? Nå har de endelig åpnet for sesongen. Her selger de hjemmelaget pizza og tiramisu til en fin penge. På menyen har de fire smaksrike pizzaer du kan velge mellom.

De holder åpent fra torsdag til søndag fra klokken 14:00 til 21:00.

Foto: Instagram/ @rosenhoffkiosk
Rosenhoff kiosk. Foto: Instagram/ @rosenhoffkiosk

Holzweiler Platz

Denne uken startet åpningstidene for sommeren hos den populære kafeen, Holzweiler Platz, i Oslobukta. Kjøkkenet er stengt mandag og tirsdag, men åpent fra klokken 13:00 til klokken 21:00 resten av uken.

Tete Lidbom spiller på Holzweiler Platz fra klokken 13:00 til klokken 17:00 på lørdag. Hva er vel bedre enn å nyte god mat i godt selskap med deilig musikk som spilles over høytaleren?

Foto: Instagram/ @holzweilerplatz

Humorfest i hovedstaden

Lyst til å le litt denne helgen? Da må du ta turen til Oslo Humorfest på SALT.

Festen er allerede i gang, og denne helgen fortsetter de med titalls show hver dag. Festivalen er fullspekket med show, revy, stand-up, karaoke og impro – her er det noe for alle.

Humorfest i hovedstaden. Foto: Instagram/ @oslo_humorfest
Foto: Instagram/ @oslo_humorfest

Åpning av vinbar på Håndbakt

Den koselige og økologiske kafeen på Tøyen åpner for vinbar på kvelden. Håndbakt vil tilby naturvin, øl fra Olso Brewing Co. og diverse mocktails.

Åpningen feirer de med intimkonsert med HÅP duo og Rosie Maribell klokken 19:00 den 7. juli.

Foto: Instagram/ @handbaktoslo
Foto: Instagram/ @handbaktoslo

Sommerkonsert i Frogner hovedgård

Fiolinist Ole Bøhn inviterer til sommerkonsert med dyktige musikere i ballsalen på Frogner hovedgård. En fin konsert som du kan dele med familie og venner i nydelige omgivelser. Denne helgen er det konsert både lørdag og søndag.

Frogner hovedgård i hovedstaden. Foto: VistitOslo
Foto: VistitOslo

Utekino på 3KT

Hver søndag, fra klokken 19:00 i hele sommer, vil du ha muligheten til å oppleve utekino på 3KT ved Aker Brygge. De inviterer vi til utekino med klassiske filmer fra Warner Bros i anledning film-gigantens 100 årsjubileum. Førstkommende søndag viser de musikalen fra 1952, Singin’ in the Rain.

Her er det alltid gratis, og alltid god stemning. NB! Du må huske å sikre deg gratisbillett.

Foto: Instagram/ @3ktoslo
Foto: Instagram/ @3ktoslo

Blå Imperium

Den planlagte Imperium festivalen på Fredriksten festning måtte utsettes, så Blå har tatt på seg ansvaret og samlet en gruppe av artistene for en konsert. Detter er for deg som liger black metal, og er klar for skrike med til høy musikk.

Blå i hovedstaden. Foto: Instagram/ @blaaoslo
Foto: Instagram/ @blaaoslo

Bruktmarked Birkelunden

Hver søndag er det bruktmarked på Birkelunden, med et stort og variert utvalg av boder. Her kan du finne noen fine vintageskatter og gjøre noen gode kupp. Det vil også være mulighet for å kjøpe kaffe og vaffel, noe som hører med når man handler på loppis.

Les også: Melk & Honnings beste festivaltips

Siste saker

Mest lest nå
Les mer