Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Melk & Honnings shoppingguide til Oslo
Foto: Instagram/ @hoyerluxurywoman

9 shoppingfavoritter i Oslo

Her shopper vi gjerne i hovedstaden.

Vi er inne i den første sommermåneden og dermed også en ny årstid. For mange er nettopp det en god unnskyldning til å unne seg litt nytt. Om du er en av de som foretrekker å tusle rundt i fysiske butikker fremfor å nettshoppe, vil du kanskje ha noen tips til steder du bør sjekke ut?

Her er 9 steder du bør ta turen innom på shoppingrunden i Oslo!

Voyage

Hegdehaugsveien 34.

Konseptbutikken Voyage åpnet dørene i Bogstadveien i fjor høst, men denne uken åpnet de en helt ny butikk i Hegdehaugsveien.

Voyage selger både klær, interiør og smykker og ønsker å tilby det du vanligvis må reise langt for å få fingrene i – sentralt i Oslo. Her finner du merker som Custommade, 7 Days Active, New Mags og Caroline Svedbom.

Melk & Honnings shoppingguide til Oslo
Denne uken åpnet Voyage i Hegdehaugsveien. Foto: Instagram/ @voyageoslo

Heaven Scent

Øvre Slottsgate 18, Valkyrien og Operagata 75c.

Konseptparfymeriet Heaven Scent åpnet sin første frittstående butikk i Øvre Slottsgate i 2020. Nå er de også å finne på luksuskjøpesenteret Valkyrien på Majorstuen, og forrige måned åpnet de også dørene til den nye butikken i Oslobukta.

På denne tiden av året passer det utmerket å gå til innkjøp av litt ny sminke og hudpleie, og ikke minst solkrem. Hos Heaven Scent finner du nøye utplukkede produkter innen hud- og kroppspleie, parfyme, sminke, hårpleie og tilbehør.

Vincci

Akersgata 20.

Om du er et luksusdyr og foretrekker å gå til innkjøp av, eller bare vindusshoppe, dyrere merker – er nok Vincci en butikk for deg.

Sentralt i Oslo ligger denne skatten av en butikk, med merker som Dior, The Row, Celine og ikke minst Manolo Blahnik. Om du drømmer om en skosamling som Carrie Bradshaw, er dette det riktige stedet å begynne.

Vincci er et must på shoppingrunden i Oslo. Foto: Instagram/ @vinccioslo

Fretex Arkivet

Universitetsgata 20.

Vintage og second hand-plagg er i vinden som aldri før. I fjor høst lanserte Fretex konseptet Fretex Arkivet i utvalgte butikker i Norge, med et mål om å gi brukte plagg og tilbehør en litt annen fremtoning – med lyse lokaler og fresht interiør.

Om dette høres ut som noe for deg, finner du en av butikkene i Universitetsgata. Her er det bare å shoppe med god samvittighet.

Qomo

Torggata 35 og Storo Storsenter.

Fusjonskonseptet Qomo har siden 2015 mikset mote, interiør og livsstil i butikken i Torggata. I 2020 åpnet de sin andre butikk i hovedstaden, på Storo Storsenter.

I de stilige butikkene finner du merker som ByTimo, Camilla Pihl, Sleepers, Ganni og Gestuz – for å nevne noen.

Melk & Honnings shoppingguide til Oslo
Hos Qomo har de populære merker som blant annet Gestuz. Foto: Instagram/ @qomo_no

Fransk Bazar

Grünersgate 5.

Grünerløkka er stedet for deg som liker vintage og second hand-butikker. Like ved Olaf Ryes plass finner du blant annet den franske vintagebutikken Fransk Bazar, som er drevet av ekteparet Nina Banggren og Didier Descarpentries.

Her bugner det av sjarmerende møbler, diverse interiør, klær og tilbehør.

Valkyrien

Valkyriegata 3.

Gleden var stor da luksuskjøpesenteret Valkyrien åpnet dørene i Bogstadveien i 2020, og hit bør du absolutt ta turen på shoppingrunden i hovedstaden. Med 6.500 kvadratmeter med butikklokaler er du garantert å finne noe du liker.

Favoritter som H&M Home, & Other Stories, Moniker og Maanesten er bare noen av butikkene du finner her. I kjelleren ligger også mange fristende spisesteder som Soho Urban Eatery og Sabrura Sticks & Sushi dersom du trenger en liten matpause.

Høyer Paleet

Karl Johans gate 43.

Forrige måned flyttet Høyer inn på Paleet, etter 13 år på Egertorget. Den nye flaggskipsbutikken strekker seg over to etasjer, og er et lite shoppingmekka med merker som Balmain, Jacquemus, Saks Pott og Chloé.

Har du sjekket ut Høyer sin nye butikk på Paleet? Foto: Instagram @hoyerluxurywoman

Me and More

Operagata 32.

Oslobukta er uten tvil hovedstadens nye it-bydel, med en rekke nyåpninger det siste året. Et av de nyeste tilskuddene er multibrand-butikken Me and More, som ble startet av Karoline Ottersen i 2017.

I det trendy butikklokalet i Oslobukta finner du kjente merker som Lois, Love Lolita, Pia Tjelta og Stine Goya.

Me and More åpnet butikk i Oslobukta i fjor sommer. Foto: Instagram/ @oslobukta

Les også: Dette er de beste stedene å spise brunch i Oslo

Siste saker

Mest lest nå
Les mer