Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Dette er de beste stedene å spise brunch i Oslo
Foto: Instagram/ @handbaktoslo

Dette er de beste stedene å spise brunch i Oslo

Her nyter du en deilig brunch i hovedstaden.

Det er lite som slår sene helgemorgener. Så hva med å drøye frokosten litt og utforske det Oslo har å by på av brunchsteder i stedet? Eggerøre, avokadotoast og smoothiebowls – ja takk!

Her er 8 av de beste brunchstedene i Oslo.

Pastis Bistrobar

Stranden 3.

Midt på Aker Brygge finner du den franske bistrobaren Pastis, tidligere kjent som Albert Bistro. Her kan du nyte både omelett, avokadotoast, cheeseburger og den franske klassikeren Croque Madame – for å nevne noe.

Enten du sitter ute eller inne er du garantert en hyggelig atmosfære, med små bord med lamper inne og flettede bord og stoler i ekte fransk stil ute.

Foto: Instagram/ @pastisbistrobar

Oslo Raw

Skovveien 16 og Ullevålsveien 82B.

Denne kaféen er nok de fleste som bor i hovedstaden godt kjent med allerede, men Oslo Raw må selvsagt med på listen. Her finner du masse digg og plantebasert på menyen, som en forfriskende acaí bowl, friske salater og deilige kaker.

Oslo Raw har én kafé på Adamstuen og én på Frogner, med koselig interiør i skikkelig Insta-vennlig stil. De perfekte stedene å nyte helgebrunchen med andre ord.

Foto: Instagram/ @osloraw

Vanité

Holmensgate 2.

Aker Brygge bugner av spisesteder, og Vanité er et av de nyeste tilskuddene. I det sukkersøte lokalet kan du få servert blant annet avokadotoast, salat og overnight oats. Og ønsker du noe søtt for å toppe det hele finner du også masse lekre cupcakes og donuts i disken, levert av Hancock Cupcakes.

Foto: Instagram/ @vanite_oslo

The Vandelay

Operagata 30.

Har du ikke tatt turen innom The Vandelay enda, er det bare å komme seg til Bjørvika. Bak de store rosa dørene venter inspirerende interiør og masse digg mat. Hos restaurantfavoritten kan du velge mellom blant annet surdeigsbrød med ricotta- og lavendelhonning og deres berømte cheeseburger.

Les også
Dette skjer i Oslo på 17. mai

Her tar vi gjerne helgebrunchen!

Foto: Helene Lundgreen/Melk & Honning

Liebling

Øvrefoss 4.

På toppen av Grünerløkka finner du den koselige kaféen Liebling. Her kan du få servert nydelige «Brunch plates» tilpasset hvor mye du orker å spise. Rugbrød med rødbetehummus og avokado, yoghurt og granola, og croissant er bare noe av det deilige de har på menyen.

Foto: Instagram/ @lieblingoslo

Café Platz

Operagata 61D.

Gleden var stor da motehuset Holzweiler i fjor åpnet sin første restaurant i it-bydelen Bjørvika. Café Platz er raskt blitt en favoritt hos mange, hvor du kan nyte både lunsj, brunch og middag. Det stilrene lokalet med store vinduer er verdt et besøk i seg selv.

Foto: Instagram/ @holzweilerplatz

Håndbakt

Kjølberggata 21.

Hos veganske og økologiske Håndbakt på Tøyen kan du drikke bobler og spise brunch i fine omgivelser. På brunchmenyen finner du alt fra burrata, granola og scones til toast med «veggerøre».

Foto: Instagram/ @handbaktoslo

Kumi

Operagata 71B.

Den vegetariske kaféen Kumi serverer brunch hver helg. På menyen finner du blant annet amerikanske pannekaker, avokadotoast, crêpe og quesedilla.

Foto: Instagram/ @kumi_oslo

Les også: Lyst på noe digg? Her er 6 vitale TikTok-oppskrifter

Siste saker

Mest lest nå
Les mer