Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Costume Awards utsettes igjen
Fra Costume Awards 2018. Foto: Alvin Santos

Utsetter Costume Awards

Og hva skjer med ELLE sin sommerfest?

Koronaviruset påvirker alle bransjer, og ikke minst arrangementer både her hjemme og internasjonalt som blir utsatt og avlyst. Mandag kom nyheten om at årets største motefest er utsatt på ubestemt tid. Det samme gjelder den norske mote- og kunstfestivalen som skulle arrangeres forrige helg.

Nå blir mest sannsynlig også Costume Awards utsatt.

Arrangementet skulle etter planen gå av stabelen 7. mai etter å allerede ha blitt utsatt én gang.

– Vi forventer at Costume Awards må utsettes til høsten grunnet Covid 19-situasjonen vi alle står i. Vi har derfor jobbet med å finne ny dato og har nå en god plan B alle våre partnere er positive til, sier Kine B. Hartz, sjefredaktør i Costume til Melk & Honning.

– Avstemmingen på costume.no fortsetter, og det er gøy å se hvor stort engasjement det er rundt Costume Awards 2020. Vi gleder oss til vi kan annonsere vinnerne på Costume Awards 2020, og så fort alle detaljer er på plass vil vi gå ut med de nye datoen.

kine b hartz
Kine B. Hartz

– Når det gjelder produksjonen av magasinet jobber vi hjemme og følger alle retningslinjer, og det går bra. Costume kommer ut hver måned som planlagt.

Costume var blant opplagstaperne da de nye tallene for magasinene ble lagt frem tirsdag. Fallet i lesertall var imidlertid ikke så stort for det norske motemagasinet.

Les også: Disse forholdsreglene tar Oslos varehus i koronakrisen

Hva skjer med ELLE sommerfest?

ELLE sin sommerfest går riktignok ikke av stabelen før i juni, men vil den også påvirkes av koronaviruset?

– Vi håper det blir sommerfest, men det er meget mulig den blir på sensommeren istedenfor i juni som var planlagt. Sted, konsept og alt er klart, så vi venter med å bekrefte dato til krisen vi befinner oss i er under kontroll, sier Petra Middelthon, sjefredaktør i ELLE til Melk & Honning.

– Vi forholder oss selvfølgelig til FHI sine råd vedrørende arrangementer og samlinger. Vi er lei for at vi måtte avlyse ELLE Tech som skulle vært 12. mars og må sannsynligvis utsette ELLE -brunsjen.

– Dette er en ny situasjon for oss alle og vi må ta alle forholdssregler for å unngå potensiell spredning av koronaviruset. Vi har hjemmekontor inntil videre, og ligger foreløpig godt an med produksjoner. Alle intervjuer gjøres på telefon, avslutter hun.

Petra Middelthon
Petra Middelthon. Foto: Isabel Watson

Les også: Koronaviruset tvinger Oslos motebutikker til å stenge

Siste saker

Mest lest nå
Les mer