Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Costume Awards
Costume Awards

Utsetter årets Costume Awards

Moteprisen påvirkes av nedleggelsen av Bonnier Norge.

Nyheten om at forlagsgigant Bonnier avvikler den norske virksomheten slo ned som en bombe i fjor vinter. Bakgrunnen for nedleggelsen er et svært utfordrende mediemarkedet – noe som også blant annet har tvunget frem slutten for Stella-redaksjonen samt kutt og endringer hos Egmont.

Costume er blant magasinene som skal leve videre, men med en annen og langt billigere produksjonsmodell. Men hva betyr det for Costume Awards?

Prisutdelingen som hyller norsk motebransje, norske kjendiser og andre motepersonligheter blant annet med kåringen av «Årets motepersonlighet«, «Årets best kledde» og «Årets initiativ» arrangert av motemagasinet Costume har tidigere år gått av stabelen i slutten av januar.

kine b hartz
Kine B. Hartz

I år utsettes prisutdelingen. Det bekrefter sjefredaktør Kine B. Hartz ovenfor Melk & Honning.

– Det stemmer at Costume Awards er utsatt på grunn av nedleggelsen av Bonnier Norge. Normalt går Costume Awards av stabelen i januar, i år må vi se hvordan vi kan arrangere Costume Awards på et senere tidspunkt, sier Hartz til Melk & Honnning.

– Dette er et svært populært arrangement og et høydepunkt hvert år for mote-Norge, så vi har alle intensjoner om at det skal fortsette.

Da nyheten om avviklingen av den norske virksomheten kom i november i fjor sa Hartz til Melk & Honning at beslutningen kom som et sjokk både på henne og de ansatte. Hun var blant de få norske redaktørene som fikk en videre avtale med Bonnier Media om å produsere tittelen videre på lik linje med titler som Tara og Bo Bedre.

– Jeg har troen på at Costumes posisjon som Norges største og beste moteblad vil sikres videre med den nye modellen, sa Hartz den gang.

– Mitt fokus fremover blir å sikre Costumes videre virke som Norges største moteblad i tett samarbeid med vårt søstermagasin i Danmark. Costume Norge vil fortsette å være lokalt forankret.

Les også
12 Instagram-høydepunkter fra Copenhagen Fashion Week

Hovedbilde fra Costume Awards 2018. Foto: Alvin Santos.

Les også: Melk & Honning oppsummerer moteåret 2018

Siste saker

Mest lest nå
Les mer