Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

MOTEUKA # 1- Hva var de viktigste motenyhetene denne uken?

Selv for en selverklært fashionista kan det gå litt fort i svingene i motebransjen i blant, og en nyhet kan rett og slett gå en hus forbi. Selv om det kanskje ikke er helt krisetilstand om ikke du har lest at The Manrepeller er skeptisk til Vetements eller at Guccis reklamer har blitt bannlyste i England, så kan det vel være greit å ha fått med seg?

Vi har derfor bestemt oss for å kjøre i gang en ukentlig spalte kalt «Moteuka» der du får noen av de viktigste nyhetene samlet på et brett. Værsågod.

Eks-Versace designer ble hanket inn til Saint Laurent

Vi fikk endelig vite hvem som skulle ta over etter Hedi Slimane hos Saint Laurent, nemlig Anthony Vaccarello.  Nå er instagramkontoen til det franske motehuset strippa for bilder, klar til å oversvømmes med et nytt estetisk uttrykk. Les mer om det hele her.

Kylie gjorde trutmunn på forsiden Paper magazine 

Magasinet som har hatt alle fra Grace Jones til Paris Hilton på forsiden, valgte 18-åringen som forsidepike for sitt «YouTH»-nummer. Temaet for shooten var instagram og stilen var super-cartoony. Se bildene her.

Moteblogger er meget skeptisk til Vetements

Den kjente motebloggeren Leandra Medine aka The Manrepeller skriver et innlegg på bloggen om at hun ikke helt skjønner greia med it-merket Vetements. Gjør du? Les mer her. 

Guccis reklame ble bannlyst i England på grunn av stankelben-modeller

De britiske myndighetene for reklamestandarder mottok såpass mange klager på at Guccis reklamevideo fremmet et usunt kroppsideal, at den ikke lenger for lov til å vises i England. Overdriver de? Se og bedøm selv her.

Les også
Avsløring: Luksusmerke produserer vesker for 600 kroner

Caitlin Jenners første kampanje for MAC Cosmetics er lansert.

Hun er ansiktet til Viva Glam kosmetikklinjen til MAC, og vært med å skape leppestiften kalt «Forever free», et symbolsk navn som peker mot bevegelsen for transgender rettigheter. Se de her. 

Valentino er villig til å kjøpe opp Balmain

Balmain, med sjefsdesigner og it-jente favvo Olivier Rousteing i spissen, er til salgs og på tross av at det er snakk om en salgssum på opp til 500 millioner euro står mange kjøpere i kø, blant andre Valentino. Les mer her. 

Ny undersøkelse viser hvilket motehus flest drømmer om å jobbe for

Hint: Det ledes av «Kong Karl». Les hele saken her. 

Superblogger Kenza Zouiten annonserte at hun skulle legge ned merket sitt

Så viste det seg at det hele var aprilsnarr og at H&M i stedet hadde kjøpt seg inn! Les mer her.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer