Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Valentino vil kjøpe Balmain

Tidligere i år annonserte arvingen til den avdøde Balmain-grunnleggeren, Alain Hivelin, at de ønsket å avgi seg den økonomiske kontrollen over det franske motehuset.

Den franske avisen Les Echos påstod nylig at det samme selskapet som eier det italienske motehuset Valentino er interessert i å kjøpe opp Balmain, som for tiden er ledet av kjendis-yndlingen Olivier Rousteing. 

Den interesserte er det Qatar-baserte selskapet Mayhoola For Investment S.P.C, som er villig til å gi hele 500 millioner euro for det ettraktede motehuset. The Fashion Law melder at en amerikansk investor og en kinesisk investergruppe også er på banen.

Les også: Hedi Slimane forlater Saint Laurent

Screen Shot 2016-04-04 at 15.25.07

Foto via Instagram @maisonvalentino

Balmain hadde i fjor en inntekt på omtrent 30 millioner euro. Balmain har økt mye i populæritet etter at Rousteing tok over som kreativ leder for Chrisophe Decarnin i 2011.

Den kreative lederen har mange fans blant kjendisene, som blant annet Kim Kardashian og Kanye West, som han har valgt å døpe «Balmain army».

H&M sitt samarbeid med det parisiske it-merke skapte ville tilstander verden over, og bidro til en enda større interesse for merket, melder bristiske Vogue.

Les også: Nå kan du få håret til Gigi og Kendall

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer