Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Bekreftet: Anthony Vaccarello er Saint Laurents nye sjefsdesigner

I forrige uke ble ryktene som har versert de siste månedene endelig bekreftet; Hedi Slimane ville gi seg som sjefsdesigner hos Saint Laurent. Gjennom sine fire år hos det franske motehuset gikk salgstallene opp med 32% og han fikk enestående kreativ frihet. Slimane sto blant annet bak det kontroversielle valget med å kutte «Yves» fra merkenavnet.

Les også: Hedi Slimane forlater Saint Laurent

I dag ble det bekreftet at den heteste kandidaten til å ta over etter Slimane, Anthony Vaccarello, har sagt opp hos Versus Versace.

For kort tid siden kom pressemeldingen fra Kering og Yves Saint Laurent om at han er ny kreativ leder for merket. 

– Jeg er ekstremt glad for at Anthony Vaccarello er den nye kreative lederen for Yves Saint Laurent. Hans moderne og rene estetikk er perfekt for motehuset. Anthony Vaccarello balanserer på perfekt måte elementer av utfordrende femininitet med skarpt maskuline siluetter,  forteller Francesca Bellettini, president og CEO for Yves Saint Laurent.

Anthony Vaccarello jobbet i flere år sammen med Karl Lagerfeld hos Fendi, før han startet sitt eget selvtitulerte merke i 2008. Våren 2015 ble han headhuntet av Donetalle Versace som sjefsdesigner for Versus Versace.

– Jeg er så takknemlig for muligheten til å bidra til dette ekstraordinære motehusets historie, har Vaccarello uttalt i dag, i følge Harper’s Bazaar. 

Les også: Lanvins ansatte krever Elbaz tilbake

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Siste saker

Mest lest nå
Les mer