Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kylie Jenner tjener penger på korona?
(Foto via Instagram @kyliejenner)

Kylie Jenner beskyldes for å tjene penger på korona

Lanserer sin egen håndsprit.

Kylie Jenner har tjent store penger på sitt Kylie Cosmetics, som gjorde at hun ble kåret til verdens yngste dollarmilliardær – en tittel hun forøvrig ble fratatt igjen da Forbes hevdet at hun hadde blåst opp formuen sin. Så kom lanseringen av Kylie Skin i 2019 som raskt ble et av de bestselgende hudpleiemerkene i USA. Siden har den nå 23 år gamle skjønnhets-mogulen og superinfluenceren lansert en rekke skjønnhetsrelaterte produkter under sitt eget merke, nå sist håndsprit.

Nå beskyldes hun for å kapitalisere på koronapandemien.

Raser mot Kylie Jenner

«Kylie har laget Kylie Skin hånddesinfeksjon…virkelig? La oss tjene penger på en pandemi», skriver en bruker om dette på Twitter.

«Akkurat det jeg trengte! Rosa hånddesinfeksjon», skriver en annen.

Andre igjen trekker paralleller til da søsteren Kendall Jenner dukket opp i den utskjelte reklamefilmen for Pepsi som ble omtalt som et tonedøvt forsøk på å skape en politisk motstandsbevegelse.

Men ikke alle er like kritiske. Mange stiller seg nemlig positive til det nye produktet, og skriver at de allerede har klikket det hjem.

Kylie Jenner grunnla Kylie Cosmetics i 2015. I fjor solgte hun deler av businessen til skjønnhetsgigant Coty for 5,4 milliarder kroner, noe som verdsetter selskapet hennes til svimlede 11 milliarder kroner. Denne uka gjorde Kim Kardashian det samme med sitt KKW Beauty, og starter med det året med en saftig milliardavtale som gjør henne enda rikere.

Korona-kritikk

Det er ikke første gang verken Kylie Jenner eller andre i Kardashian-Jenner-familien får korona-kritikk. I fjor sommer gikk ryktene om at Kylie og Kendall ikke betaler fabrikkarbeiderne sine. Også Kim Kardashian har måttet tåle kritikk både for sitt ville pengeskryt og for den elleville bursdagsfeiringen mens en hel verden var i lockdown.

Les også
Kaia Gerber lanserer kolleksjon med Zara

Les også: Kim Kardashian lander milliardavtale

Siste saker

Mest lest nå
Les mer