Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Tilbakeslag for Kim Kardashian og Kanye West
Foto: Karwai Tang via Getty

Tilbakeslag for Kim Kardashian og Kanye West sitt tonedøve pengeskryt

«Folk dør, Kanye».

Tidligere denne uken kunne Kim Kardashian endelig smykke seg med tittelen dollarmilliardær etter å ha inngått en avtale med skjønnhetsgigant Coty på over 200 millioner dollar. Det feiret både hun og ektemannen Kanye West behørig med å atter en gang vise frem sin rikdom i sosiale medier.

Men denne gangen reagerer folk på ekteparets mildt sagt dårlige timing, og nå slepes de to på nettet.

Norths 14 hester

«Når er det beste tidspunktet å fortelle verden om dine 14 vakre frieserhester?», spør The Cut.

«Og var det akkurat denne uken, kanskje du hadde tenkt på hvordan landet nå vakler under presset fra en rekke overlappende krises som har ført til at hundretusenvis er syke og uten jobb og sagt til deg selv: ‘Jeg sparer de nyhetene til en annen gang’».

Men neida. Mandag postet Kim Kardashian på Twitter et bilde av datteren North (7) foran en hest av rasen frieser. Dette er en svært eksklusive hesterase som kan koste opp mot 50 000 dollar. Lille North har 14 av de, så langt, på familiens 14 millioner dollar-ranch i Wyoming.

Hyller kona

Bare noen timer senere fulgte designerektemannen opp men en hyllest av kona og familien, med en tweet som feiret hennes nyvunne dollarmilliardær-status.

Her skriver han hvor stolt han er av Kim Kardashian West, og hyller henne for «alle stormene» hun har stått i. Men, skriver han, nå «skinner Gud sitt lys på deg og familien vår».

«Folk dør, Kanye»

Nå kalles Kim Kardashian og Kanye West «tonedøve» på sosiale medier i en verden som er rammet av en rekke overlappende kriser.

Les også
Derfor er Kate Bush fra Stranger Things et stilikon

«Er dette virkelig tidspunktet å annonsere at du er stolt over at kona di er blitt dollar-milliardær?», spør en.

«Folk dør, Kanye», skriver en annen bruker på Twitter.

En annen har retweetet bildet av North foran hesten, og skriver: «Jeg har ikke råd til helseforsikring».

Det ble ikke akkurat bedre av at Kim kort tid før ble avbildet under en lunsj i LA uten ansiktsmaske. Det til tross for at amerikanske helsemyndigheter oppfordrer til å bruke maske for å forhindre ytterligere smittespredning.

Les også: Hun er det nigeriansk-britiske stjerneskuddet Kim Kardashian sverger til

Siste saker

Mest lest nå
Les mer